34 yaşındaki Çağlar Ökten ile nişanlanan Seda Sayan estetiği abarttı!

Seda Sayan geçtiğimiz ay Çağlar Ökten'den aldığı evlilik teklifi sonrası gündem olmuştu. Aralarında 25 yaş farkı olan Çağlar Ökten ve Seda Sayan, bu kez estetikleriyle gündem oldu. Sosyal medyadaki efektlerle yüzünü gençleştirmeye çalışan Sayan, bu kez gerçekten gençleşmek için bıçak altına yatmıştı. Sayan, şimdi de beli ve bacaklarını inceltmek için kampa girdi.

Kendinden yaşta küçük şarkıcı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmadan baştan sona kendini yenilemeye çalışan Seda Sayan, kampa girdi. Bel ve bacaklarını inceltmek için hem operasyon hem de çalışmalar yapacak olan Sayan, oğlunun düğüne karşı olması hakkında yorum yapmadı.

seda sayan

seda sayan

SEDA SAYAN DÜĞÜN İÇİN BICAK ALTINA YATTI!

Yedinci kez nikah masasına oturacak olan Seda Sayan, yeniden estetik yapmaya karar verdi. Sürekli olarak yüz gerdirme operasyonları geçiren Sayan, bu kez gıdı toparlatan deeplift yaptırdı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sayan'a takipçilerinden yorum yağdı. "Düğün öncesi gençleşmesi lazım" "Gerdire gerdire başka biri oldu" "Tanınmaz halde" şeklinde yorumlar yapıldı. 

İŞTE O ANLAR;

Nurgül Yeşilçay hayranlarını yine korkuttu! Sahnede yere yığıldı

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay hayranlarını yine korkuttu! Sahnede yere yığıldı
Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'dan servet değerinde anlaşma!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora'dan servet değerinde anlaşma!

BİR YORUM YAPIN 17

belgizar 2 yıl önce

seda sayan kendinden gecmis biri oldu ne dersen yer tutmuyor bi gidisle insanliktan cikiyor maymun haline gidiyor sasiran olmadi ki bir ayagi yerde biri mezarda allah kimseyi sasirtmasin

Toplam 1 beğeni

peri 2 yıl önce

İc organlar ne alemde acaba????

Toplam 1 beğeni

tepki 2 yıl önce

iyi gidiyor nasil olsa iki yil zor gidecek sey icin kendi kendine eziyet ediyor

Isimsizzz 2 yıl önce

Seda Sayana cok saygim var ama gerdire gerdire artik derisi yirtilicak.bu kadar genclesme meraki niye.birak seni oldugun gibi sevsinler...

Vahdettin Güneyin 2 yıl önce

İğrenc

Yorumların Tümünü Okuyun