Kamuoyu önüne çıkmama kararı almıştı! Kanye West sosyal medyaya geri döndü

Dünyaca ünlü yıldız Kanye West'in Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı da “sosyal medyadaki davranışları” nedeniyle iptal edildi. Eski eşi Kim Kardashian olaylı bir ayrılık yaşayan ve kamuoyu önüne çıkmama ve iyileşmek için uzaklaşma kararı almıştı. West hesabının askıya alınmasının ardından ilk Instagram paylaşımını yaptı.

Rapçi yıldız Kanye West’in, kısa süre önce eski eşi Kim Kardashian ve onun erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz etmiş ve olaylı bir boşanma yaşamıştı. Ünlü rap şarkıcısı Kanye West, çalkantılı ayrılık sürecinde ara verdiği Instagram’a geri döndü.

kanye west

kanye west

44 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, iki ay sonra ilk gönderisini paylaştı.

2021 Ekim ayında adını resmen ‘Ye’ olarak değiştiren West, McDonald’s’ın yeni tasarlanan paket fotoğrafını paylaşarak, “Ye ekibi Muji’nin efsanevi endüstriyel tasarımcısı Naoto Fukasawa ile McDonald’s’ın yeni paketini tasarladı” diye yazdı.

kanye west ınstagram paylaşımı

kanye west ınstagram paylaşımı

OLAYIN GEÇMİŞİ!

JustJared'e konuşan Kardashian’lara yakın bir kaynak, “Kanye, Kim’e, çocukların iyiliği için, kamuoyu önüne çıkmayacağını, sosyal medyada kışkırtıcı açıklamalar yapmayacağını ve iyileşmek için bir yere gideceğini söyledi” dedi.

Adını resmen ‘Ye’ olarak değiştiren 44 yaşındaki rap şarkıcısının sözcüsü Jason Lee de bir açıklama yaparak, “Ye, kendisi ve ailesi ile ilgili tüm manşetleri günlük olarak izler. Çoğu, yalnızca gerçek dışı olmakla kalmayıp, Kim'le paylaştığı güzel çocuklar için sağlıklı bir çevre yapma hedefini tehlikeye atan, yanlış bir anlatı yapan ‘Kardashian’lara yakın kaynaklar’ tarafından medyaya aktarılıyor” dedi.

kanye west uzaklaşma kararı

kanye west uzaklaşma kararı

“Kanye, son zamanlarda gördüğümüz tüm yanlış manşetlerden çok önce, kendisine bakmaya, sevgi dolu bir baba ve yaratıcı bir deha olmaya odaklandı” diyen sözcü, “Eğer onun ağzından duymuyorsanız, sosyal medyasından okuyorsanız veya bir basın açıklamasından alıyorsanız, yanlıştır” diye ekledi.

UZAKLAŞMA KARARI ALDI!

Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı da “sosyal medyadaki davranışları” nedeniyle iptal edilen Kanye West'in, kamuoyu önüne çıkmama ve iyileşmek için uzaklaşma kararı aldığı öğrenildi.

GRAMMY PROGRAMINDAN ÇIKARILDI

Taciz içeren paylaşımları nedeniyle West’in 2022 Grammy Ödülleri’nde sahne performansı iptal edilmişti. Bugüne kadar 75 kez Grammy’ye aday gösterilen ve 22 Grammy ödülü kazanan West, Yılın Albümü, En İyi Rap Albümü, En İyi Rap Şarkısı ve En İyi Rap İşbirliği dallarında 2022 Grammy Ödülleri’ne aday.

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0