Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin'den Ramazan konseri

Çırpınırdı Karadeniz şarkısını tanınan Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Ramazan ayı dolayısıyla Ankara'nın Keçiören ilçesinde konser verdi.

Katıldığı programlarda sadece sanatıyla değil ülke meselelerine ilgisi ve verdiği mesajlarıyla da dikkati çeken Azerin, Ankara Keçiören Belediyesi Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenliklerinde sahne aldı.

Sema gösterisinin de yapıldığı etkinlikte Azerin, en sevilen türküleri okudu. 

azerin

azerin

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Tüm Türk İslam aleminin Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Ramazan ayının Türk milletine, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum."

"Ramazan'da ne güzel orucumuzu tutuyoruz, ezanlarımız okunuyor, iftarımızı yapıyoruz. Bunları huzur içerisinde yapmamıza vesile olan devletimiz var olsun. Ülkemiz ve milletimiz ebediyen var olsun. Fakat İslam Coğrafyası kan ve gözyaşı içerisinde. Kardeş kardeşi, Müslüman Müslüman'ı katleder olmuş. İnşallah bu mübarek ay Müslüman Coğrafyası'ndaki kardeşlerimizin uyanışına, dirliğine, birliğine, beraberliğine vesile olur. İnşallah bu rahmet ve bereket ayı güzelliklere vesile olur." ifadelerini kullandı.

Başkan Turgut Altınok konserin sonunda Azerin'e çiçek takdim ederek, seslendirdiği eserler için kendisine teşekkür etti.

 

Güney Koreli oyuncuların bölüm başına aldıkları fiyatlar dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Güney Koreli oyuncuların bölüm başına aldıkları fiyatlar dudak uçuklattı!
Seinfeld dizisinin sevilen oyuncusu Estelle Harris hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Seinfeld dizisinin sevilen oyuncusu Estelle Harris hayatını kaybetti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0