Alişan'ın programı "Hayata Gülümse" yanından mı kaldırıldı?

TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün canlı yayın yapan türkücü Alişan'ın programı Alişan'la Hayata Gülümse bugün yayınlanmamasının ardından seyircileri tarafından "Kaldırıldı mı?" sorusuna sebep oldu. Yayın saatindeki değişiklikler ve daha fazlası haberimizde...

Alişan'la Hayata Gülümse programının bugün (4 Nisan 2022) yayına çıkmaması üzerine TRT1 izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Yanıtını arayan izleyiciler, TRT1 yayın akışı takviminde Alişan'la Gülümse Hayata programının ramazan ayı boyunca saat 10.15'de başlayacağını öğrendi. 

alişanla gülümse hayata

alişanla gülümse hayata

Yeşilçam'ın ve birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı programda, uzman isimler, sağlıkla ilgili merak edilenler, ünlü Şef Beyhan Budakçı’ dan püf noktalarıyla pratik ve lezzetli yemek tarifleri ve birbirinden ilginç gündelik hayatı kolaylaştıran pratik bilgiler kategorisinde faydalı içeriklerle dolu olacağının altı çizildi.

Ünlü isimlerle samimi ve sıcak muhabbetler eşliğinde gerçekleştirilecek programda hatıralar, anekdotlar ve yaşanmış ilginç hikayeler de ekranlara yansıtılacağı bildirildi.

Esra Bilgiç sonunda patladı! Süslü Korkuluk'tan kovuldu mu?

İLİŞKİLİ HABER

Esra Bilgiç sonunda patladı! Süslü Korkuluk'tan kovuldu mu?
Seray Sever'den dolandırıcılık uyarısı!

İLİŞKİLİ HABER

Seray Sever'den dolandırıcılık uyarısı!

BİR YORUM YAPIN 0