Hazal Kaya'dan açıklama! Eşi Ali Atay saç ektirdi mi?

Ünlü oyuncu Ali Atay eşi Hazal Kaya'nın ısrarlarından dolayı saç ektirdiği öne sürülmüştü. Oyuncu Hazal Kaya'dan açıklama geldi. Kaya, 'Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor. Biraz güldük o habere, yok öyle bir şey' dedi.

Hazal Kaya ile 2019 yılında evlenen Ali Atay'ın imaj değişikliğine gitti. Gazeteci Arif Hür, Hazal Kaya ile evli olan oyuncu Ali Atay'ın saç ektirdiğini öne sürdü.

ali atay saç ektirdi

ali atay saç ektirdi

Arif Hür iddiasını şu sözlerle dile getirdi:

"Saç dökülmesi erkeklerde 30'lu yaşlardan itibaren çok sık görülen bir problem. Meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay da 40'lı yaşlarında saçlarının büyük bir bölümünü kaybetmişti. Seyrek ve ince telli saçları olan 45 yaşındaki Ali Atay'ın geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız saç ektirme operasyonu geçirdiğini öğrendim.

HAZAL KAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Geçtiğimiz günlerde Ali Atay'ın eşi Hazal Kaya'nın baskısı nedeniyle saç ektirme işlemi yaptırdığı haberleri basına yansımıştı. Konuyla ilgili konuşan Kaya, "Ay o ne saçma sapan bir haberdi öyle ya. 'Baskı ile yaptı' falan. Bizde hiçbir şey baskıyla yürümüyor. Güldük o habere biz. Yok öyle bir şey tabii ki. Kimse kimseye baskı yapmadı." ifadelerini kullandı.

9 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Sonunda bebek göründü...

İLİŞKİLİ HABER

9 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Sonunda bebek göründü...
Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son haline kimse inanamadı! Adeta bambaşka biri

İLİŞKİLİ HABER

Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son haline kimse inanamadı! Adeta bambaşka biri

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ahmet 2 yıl önce

Ne var bunda ? Ali atay sanki bu yıl ekmiş gibi lanse etmeyin Adam gayet Janti

Kemal 2 yıl önce

Ya burda maksat hazal ali begenmiyormu fitne sokcaklarya yuva yıkanın yuvası olmaz