Nihat Hatipoğlu evli çiftin sorusu karşısında şaşkına döndü! "Allah annenizin bedduasını..."

Her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiği programla milyonların takip ettiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına yeni evli çift katıldı. Çift , "Annem düğünüm olmadığı için çok beddua okudu. 'Allah sana evlat yüzü göstermesin' dedi. Bedduası tutar mı?" sorusunu sordu. Duruma şaşıran Hatipoğlu, canlı yayında beddua eden anneye seslenerek, bedduayı geri çek çağrısında bulundu.

Her yıl Ramazan ayında seyirci karşısına çıkan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu yıl da koronavirüs salgını sebebiyle programını online şekilde devam ettiriyor. Yayına zoom ile uzaktan bağlanan seyirciler ise sordukları sorularla gündem olmaya devam ediyor.

Ünlü ilahiyatçıya son olarak Diyarbakır'dan bağlanan yeni evli bir çift tarafından, "Annem düğünüm olmadığı için çok beddua okudu. 'Allah sana evlat yüzü göstermesin' dedi. Bedduası kabul olur mu?" sorusu soruldu.

nihat hatioğlu beddua

nihat hatioğlu beddua

Resmi nikahın olup olmadığını öğrenen Hatipoğlu, "Allah annenizin hak etmediğiniz bedduasını uzak etsin inşallah" diyerek, yeni evli çiftin annesine seslendi.

nihat hatipoğlu

nihat hatipoğlu

"Anneniz de eğer izliyorsa, lütfen kızına ve damadına ettiğin bedduayı ger çek. Elini aç, 'Allah'ım evladıma hayırlı bir evlat nasip et' diye dua et. Böyle küçük şeyler beddua ile cezalandırılmamalı diye düşünüyorum." dedi.

Dünyaca ünlü sanatçılardan Ukrayna'ya destek! Sosyal medyadan çağrı yaptılar

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü sanatçılardan Ukrayna'ya destek! Sosyal medyadan çağrı yaptılar

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0