Kraliçe II. Elizabeth'e en yakın olma yarışı! Prens William ve Kate Middleton taşınıyor

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde çiftlerinden Prens William ve Kate Middleton, büyükanneleri Kraliçe II. Elizabeth'e daha yakın olmak için Windsor Kalesi'ne yakın bir yere taşınma kararı aldı. Kensington Sarayı’ndan ayrılmaya hazırlanan ünlü çift, 3 çocuklarını da yanına alarak Berkshire'a yerleşecek.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, geçtiğimiz aylarda Buckingham Sarayı'nda gerçekleşecek tadilatlar sebebiyle Windsor Kalesi'ne taşınma kararı almıştı. Londra'dan uzak kalan Kraliçe'yi yalnız bırakmak istemeyen Prens William ve Kate Middleton ise Kraliçe'nin kararının ardından şaşırtan bir hamleye imza atmıştı.

Prens William ve Kate Middleton Windsor Sarayına taşınacak

Prens William ve Kate Middleton Windsor Sarayına taşınacak

Londra'daki evleri Kensington Sarayı ile Norfolk'taki hafta sonu evleri olan Amner Hall arasında gidip gelen gözde çift, Kraliçe II. Elizabeth'e yakın olmak için Windsor Kalesi’nin yakınlarındaki Berkshire'a taşınma kararı aldı.

 Prens William ve Kate Middleton

Prens William ve Kate Middleton

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Kraliçe II. Elizabeth'e yakın olmak için Prens Andrew ile kıyasıya bir mücadeleye giren Prens William ve eşi Kate Middleton, kendi evlerinden ayrılarak Windsor arazisindeki mülk Adelaide Cottage'a taşınmayı düşünüyor. 

Kraliçe II. Elizabeth ve oğlu Prens Andrew

Kraliçe II. Elizabeth ve oğlu Prens Andrew

The Sun gazetesinin haberine göre; Royal Lodge yakınlarında yaşayan Prens Andrew uzun süredir küçük kızı Prenses Eugenie için Adelaide Cottage'ı gözüne kestiriyor. Haberde Prens Andrew'un kızını güvenceye almak istediğine işaret edilirken "William ve Middleton, Kraliçe'nin Windsor arazisindeki mülk Adelaide Cottage için Andrew ile fiilen mücadele halinde." ifadelerine yer verildi.

Prens Andrew

Prens Andrew

Öte yandan ev için mücadele etmeye hazır olan Prens William ve Kate Middleton'ın Prens Andrew'u yok sayarak oğullarını evin yakınlarında bir okula kayıt ettirdiği ileri sürüldü.

Prens William, Prens George ve Kraliçe II. Elizabeth

Prens William, Prens George ve Kraliçe II. Elizabeth

PRENS ANDREW TEHLİKE OLUŞTURUYOR!

The Sun gazetesinin aktardığına göre; Kate Middleton ve Prens William'ın Kraliçe'nin yanına taşınma kararı almasındaki en büyük sebep Kraliçe II. Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew. 61 yaşındaki Prens Andrew, cinsel istismar iddiaları nedeniyle davalık olmuş ve kraliyet görevlerinden uzaklaştırılmıştı. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin adını lekeleyen olayların ardından Prens William ve babası Prens Charles’ın, York Dükü Prens Andrew’ü aforoz etmesi için Kraliçe’ye baskı ve lobi yaptığı söylenenler arasındaydı.

Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Andrew

Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Andrew

Prens Andrew'un çok konuşulan olaylardan sonra Kraliçe'ye yakın olmak istemesi Prens William ve Kate Middleton'ı endişelendirmeye başladı. Bundan dolayı da Kraliçe'nin yanına taşınmak için hazırlık yapmaya başladılar. 

Prens Andrew

Prens Andrew

Saraya yakın bir kaynak, "Windsor’a taşınma ihtiyacı giderek artıyor. Andrew, Kraliçe ile çok zaman geçiriyor. Yakınında yaşıyor ve her zaman onun yanında. Babası Prens Philip’in anmasında bulunmaya hakkı olduğunu söylemeyen erkek, kadın ya da çocuk yoktur. Ancak aile, geri dönüşün olmadığı konusunda kararlı. Ocak ayında kraliyetten kovulmasına rağmen, kraliçeye olan yakınlığını kamusal hayata geri dönmek için bir sıçrama tahtası olarak kullanmasına dair gerçek korkular var." şeklinde konuştu.

Kraliçe II. Elizabeth, Prens William ve eşi Kate Middleton

Kraliçe II. Elizabeth, Prens William ve eşi Kate Middleton

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serdar Ortaç sahnede yere kapaklandı!

Harry Styles konserinde korku dolu anlar! İzleyicilerden biri balkondan aşağı düştü

İLİŞKİLİ HABER

Harry Styles konserinde korku dolu anlar! İzleyicilerden biri balkondan aşağı düştü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0