Ukraynalı şarkıcı  Max Barshkih orduya katıldı! 'Rusya'da şarkılarımı yasaklıyorum'

Dünyaca ünlü şarkıcı Ukraynalı şarkıcı Max Barshkih, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ülkesinin ordusuna katıldığını açıkladı.

Ukraynalı ünlü şarkıcı Max Barshkih, radikal bir karar alarak ülkesi için Rusya’ya karşı mücadele edeceğini ve bu sebeple orduya katıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 32 yaşındaki ünlü sanatçı, "Yarından itibaren silah eğitimi başlıyor. Kim düşünebilirdi ki? Bir ay önce elimde mikrofon vardı ama şimdi zaman değişti. Söylesenize nasıl zaferimizi kutlayacağız? Fikriniz var mı? Yorumlara yazın." şeklindeki ifadeleriyle hayranlarını şaşırttı.

Max Barshkih

Max Barshkih

"TÜM ANLAŞMALARIMI İPTAL EDİYORUM!"

Rusya'ya karşı tepkisini dile getiren ünlü şarkıcı, şarkılarının Rusya'da çalınmasını yasakladığını söyleyerek "Resmi olarak duyuruyorum. Benim şarkılarımın Rusya'da herhangi bir radyoda, televizyon kanalında, filmde ya da dizide kullanılmasını yasaklıyorum. Tüm anlaşmalarımı iptal ediyorum... Tüm Ukraynalı sanatçılara da bunu yapmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

 Max Barshkih sosyal medya paylaşımı

Max Barshkih sosyal medya paylaşımı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0