Cansu Dere'den radikal karar!  Hem İstanbul hem de Madrid'de yaşayacak

Oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Cansu Dere hem İstanbul'da hem de Madrid'de yaşamak istediği öğrenildi.

İspanyol sinemasının en eski dergisi Fotogramas'ın dün akşam düzenlenen ödül törenine katılan ünlü oyuncu Cansu Dere, bugün de Madrid'de bir otelde basın toplantısı düzenledi.

HEM İSTANBUL'DA HEM DE MADRİD'DE

Dere, "Burada olmaktan çok mutluyum ve Türkiye'de çekimlerim bittikten birkaç ay sonra yeniden geleceğim. Bu, hem iş hem de tatil olacak. Yılın yarısında İstanbul diğer yarısında da Madrid'de yaşamayı düşünebilirim. Ama tabii ki İspanyolcamı geliştirmem lazım." dedi.

cansu dere

cansu dere

Yönetmen Pedro Almodovar, oyuncular Alvaro Morte, Alba Flores, Javier Camara, Ana Belen gibi İspanyol sinemasının önemli isimlerinin katıldığı Fotogramas dergisinin gala gecesinde ödüllerden birini de veren Dere, duygularını "İspanyol sinemasının hayranıyım ve çok özel insanlarla birlikte oldum. Ayrıca bir Türk olarak orada bulunmaktan da gurur duydum. Çok mutluydum." ifadeleriyle aktardı.

cansu dere ödül

cansu dere ödül

Her oyuncu gibi kendisinin de bir gün Pedro Almodovar ile çalışmaktan memnuniyet duyacağını dile getiren Dere, "Ancak benim için hikaye ve senaryo çok önemli. O yüzden hiç tanımadığım bir yönetmenle de hikaye iyiyse çalışabilirim. İspanya'da şu an iş ile ilgili net bir şey yok ama gelecekte neden olmasın." dedi.

cansu dere madrid

cansu dere madrid

İspanya'da en çok izlenen dizilerden biri olan Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Cansu Dere, geçen aralıkta Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bireysel başarı ödülüne layık görülmüştü.

Nobel Ödüllü Yazar Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Nobel Ödüllü Yazar Orhan Pamuk ile Aslı Akyavaş evlendi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 2 yıl önce

Soğuk nevale

Hvv 2 yıl önce

Nedense turkiyede seyredolmeyen dizilerin yurt dışında izleniyor olması.ne garip degilmi