Müjde filminin başrolü Lale Mansur sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu!

Alphan Eşeli'nin kısa metrajlı filmi "Müjde" uluslararası film platformu MUBI'de gösterime girdi. Kısa sürede gündem olan yapımın başrol oyuncusu Lale Mansur, oynadığı karakter sebebiyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Suriye Savaşı'nın başlamasıyla hayatları sonsuza dek değişen iki kişinin öyküsünü gözler önüne seren "Müjde" adlı film, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Başrollerinde Lale Mansur ve Salim Kechiouche'un yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Alphan Eşeli'nin oturduğu yapım, IMDb’de gerçekleşen puanlamanın ardından 'dünyanın en kötü filmleri' arasına adını yazdırdı.

Lale Mansur

Lale Mansur

Filmde dul bir kadın olan Müjde karakterini oynayan Lale Mansur ise sosyal medyada tepkilerin odağı haline geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Lale Mansur'a "Sen nasıl Suriyeli birine aşık olursun, nasıl onları mağdur gösterirsin" ve ''Lale Mansur ve tayfası, şimdi de Suriyeli sığınmacıları sempatik gösterme peşinde'' şeklinde yorumlarda bulundu.

Lale Mansur Müjde filmi

Lale Mansur Müjde filmi

EDHO'nun yıldızı Tevfik Erman Kutlu Alparslan: Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

EDHO'nun yıldızı Tevfik Erman Kutlu Alparslan: Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0