Sibel Alaş'tan Ramazan ayının en sevilen geleneğine büyük saygısızlık

Son günlerde sosyal medyada daha çok ünlü olmak için türlü türlü paylaşım yapan isimlere Sibel Alaş'da eklendi. Son paylaşımıyla çizgiyi aşan Alaş Ramazan geleneği hakkında ikinci skandala imza attı. Ramazan Ayı'yla ilgili yaptığı saygısız ifadelere sosyal medya kullanıcılarından tepkiler gecikmedi.

90'lı yıllara damga vuran isimlerden biri olan Sibel Alaş, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın yapımcılığını üstlendiği "Adam" adlı ilk albümüyle o yıllarda ciddi bir çıkış yakalamıştı. Ancak uzun süredir herhangi bir konser ya da şarkıyla gündem olamayan Alaş, farklı bir yol denedi. Geçtiğimiz günlerde Berfu Yenenler'in Ramazan ayıyla ilgili saygısız ifadelerinden sonra Alaş'ta ikinci skandala imza attı. Alaş, sosyal medyada daha çok beğeni ve takipçi kazanmak için Ramazan ayının en sevilen geleneği davulla ilgili haddini aşan ifadeler kullandı.

Eser YenenlerİLİŞKİLİ HABEREser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den saygısız "Ramazan Ayı" paylaşımı!

Şarkıcı, davul çıkışıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Alaş, paylaşımında bu ifadelere yer verdi:

"Neden her gece korkunç bir davul sesiyle uyanmak zorundayım? Bu çağda gerçekten gerekli midir?" 

sibel alaş ramazan

sibel alaş ramazan

Alaş'ın bu sözlerine tepkiler gecikmedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Sen o davuldan daha gereksizsin bu ve bunun gibi insanlar beyinlerini kime kiraya veriyorlar anlamak güç Müslüman bir ülkede yaşadıklarının farkında değiller mi ki acaba", "Korkunç olan senin zihniyetin. Defol Türkiye'den", "Yurdu terk et o zaman" gibi yorumlarda bulundu.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un iftar menüsü güldürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un iftar menüsü güldürdü!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 118

berkay 2 yıl önce

Davul nedir bu devirde saçma sapan bir şey. Kadın haksız mı

Ahmer 2 yıl önce

Bence bu kültür çatışması olarak düşüyorum.Davul anadolu nun vazgeçilmez bir eğlence parçasıdır.Sosyetik kesim gece izmir marşı çalsa itiraz etmeden yer. Vesselâm!

Toplam 1 beğeni

MUROOO BAfRALIIII 2 yıl önce

84 milyondan 1 milyon cürül elma normal ...normal olmayan bunlari niye magazin yapiyorsunuz söhretine söhret katiyorsunuz ...bu kadini tanimiyordum bile sizin sayenizde tanidim ...burda demek bir yanlislik var

Mehmet 2 yıl önce

Rahatsız oluyorsanız kulağını kapat

Emekli 2 yıl önce

İstemeyen hristiyan ülkelere yahudi ülkelere çektirir gider. Bu da yeni moda oldu zzzzt kuşakçılarla. ÇAN SESİNE ÇIT ÇIKARAMIYORSUNUZ, İŞİNİZ GÜCÜNÜZ İSLAMİ ÂDETLERE SAVAŞ AÇMAK. YETTİNİZ AMA ARTIK. HADDİNİZİ BİLİN, BU TOPRAKLAR EN AZ 1000 SENEDİR MÜSLÜMAN, SEN HANGİ HAK VE YETKİ İLE UTANMADAN DİL UZATIYORSUN TERBİYESİZ.!!!!

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun