Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin ismi belli olmuştu! Heyecanlandıran açıklama

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hafıza kazınan yıldızı Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Oktay Kaynarca'nın çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak. Oktay Kaynarca, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

EDHO'nun dijital bir platformda yayın hayatına başlayacağı iddia edilirken, Oktay Kaynarca'dan yeni haberler geldi.  Birsen Altundaş'ın haberine göre, yeni dizisiyle Atv ekranlarına geri dönen Oktay Kaynarca, eylül ortasında seyirciyle buluşacak. Dizi bir aile hikayesini konu alıyor.

oktay kaynarca

oktay kaynarca

Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp yazıyor.

Hazırlıkları süren dizi, aksiyon seven ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin beklentisini de karşılayacak.

İSMİ BELLİ OLDU!

Çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı ise "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak.

Onur Tan'ın yöneteceği dizi adını Nesimi'nin efsane bir şiirinden alıyor.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp'in yazdığı dizide Oktay Kaynarca sürprizi bol bir karaktere hayat verecek. Kaynarca'nın rolünün adı ise Cezayir...

Oyuncu kadrosu netleşmek üzere olan dizinin bazı sahneleri Türki Cumhuriyetleri'nde çekilecek.

Oktay Kaynarca, önceki akşam yönetmen Onur Tan'ın DJ performansını dinlemeye Arnavutköy'e gitti. Ünlü oyuncu, "Yeni bir projeye başlıyoruz. Adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' olacak" dedi. Özbekistan'da çekilecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin başrol oyuncusu olan  Özel hayatı ile de oldukça merak edilen Oktay Kaynarca son olarak hayranlarının bayramını yaptığı paylaşım ile kutlamıştı.

oktay kaynarca

oktay kaynarca

57 yaşındaki yakışıklı oyuncu Oktay Kaynarca'nın ailesi ile verdiği pozda annesi ile benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Anneler Günü paylaşımında da bulunan Oktay Kaynarca'nın annesi ile pozuna adeta beğeni ve yorum yağdı.

"Çakır gözlerini annesinden almış" yorumları yapılan Oktay Kaynarca'dan heyecanlandıran açıklamalar geldi.

9 yıl sonra karar çıktı! Kemal Gülman ve Feryal Gülman boşandı

İLİŞKİLİ HABER

9 yıl sonra karar çıktı! Kemal Gülman ve Feryal Gülman boşandı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Ugur 2 yıl önce

"Hazırlıkları süren dizi, aksiyon seven ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin beklentisini de karşılayacak." denmiş. Cümlenin düşüklüğüne hiç girmeden şunu demek istiyorum. Düşündüğünüz gibi olmayacak. İzleyici neden takip etsin? 3 gün sonra yine bitsin diye mi? Kanal bile aynı. Oyuncular başka dizilerde rol almaya başladı. İlk birkaç bölüme bakılır neymiş diye. Sonra silinip gider. O izleyici kitlesi artık beklemiyor. D Farklı dizilere başladı. İzlenecek milyon tane içerik var. Yıllarca eskiya mi bekleyecek millet? Geçmiş olsun.

Toplam 1 beğeni

MASK 2 yıl önce

edho nun yerini tutacak mı ben sanmıyorum bir dizi yapıyorsun bir ekip kuruyorsun her şey cukkadana oturuyor iyi bir seyirci kitlesi yakalıyorsun sonra sudan ucuz bie nedenle taa buralara edho nu yerini zor doldurursunuz. Bir örnek diriliş ertuğrul iyi bir ekip kuruluş osman zorlama ekip diriliş reyting rekortmeni kuruluş osman sadece medya zorlaması reytingli seyircinin izlediği yok yani

Toplam 1 beğeni

Memoli 2 yıl önce

Düşünsenize kuruluş osmana katılıyor. Koses gibi iyi tekfur olarak karşımıza çıkıyor.

Toplam 1 beğeni

dizici 2 yıl önce

la yeter daaa,dizi dizi dizi dizi dizi dizi,

Toplam 1 beğeni