Süperstar Ajda Pekkan'a İstanbulkart hediye edildi!

Süperstar Ajda Pekkan, "İstanbul’u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor" sözleriyle sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında oldu. Bunun üzerine ünlü şarkıcıya yapımcısı tarafından İstanbulkart hediye edildi.

Süperstar Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabet ettiği için eleştirilere maruz kalmıştı. Tepkilere karşı sessiz kalmayan Pekkan "Eleştirilere anlam veremiyorum, incinmediğim her yere giderim. Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki katılıyorum" sözleriyle tartışmalara son noktayı koymuştu.

Ajda PekkanİLİŞKİLİ HABERAjda Pekkan'dan Cumhurbaşkanı'nın davetlerine gittiği için eleştirenlere tepki!

Süperstar Ajda Pekkan, Süperstar'ın "İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Metroya, metrobüse binmedim, Marmaray'ı çok merak ediyorum" açıklamasıyla sosyal medyada viral olan isimlerden oldu. Bunun üzerine ünlü sanatçının yapımcısı Samsun Demir, Süperstar'a İstanbulkart hediye etti.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Ünlü sanatçının bu yaşına kadar toplu taşıma aracı kullanmadığını dile getirmesi magazin gündemini salladı.

Ajda Pekkana İstanbulkart hediye edildi

Ajda Pekkana İstanbulkart hediye edildi

İstanbul'un altını üstüne getirmek istediğini belirten Pekkan, "Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Pınar Dilşeker'in son hali görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Pınar Dilşeker'in son hali görenleri şaşkına çevirdi!
Ece Erken eşinin ölümünden sonra ilk kez güldü!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken eşinin ölümünden sonra ilk kez güldü!

BİR YORUM YAPIN 0