Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik köpeğini bebek arabasında gezdirdi!

Son olarak "Camdaki Kız" dizisinde oynadığı Meliha karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Yüsra Geyik, geçtiğimiz gün köpeğini bebek arabasında gezdirirken görüntülendi.

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde oynadığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Yüsra Geyik, önceki gün Florya'da bir alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. Dünyaca ünlü mağazalardaki yeni sezon ürünleri de inceleyen güzel oyuncu, muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. 

Yüsra Geyik

Yüsra Geyik

KÖPEĞİNİ BEBEK ARABASIYLA GEZDİRDİ!

"Bildiğiniz üzere son olarak Camdaki Kız dizisindeydim. Senaryo gereği projeden ayrıldım, şimdi yeni gelen tekliflere açığım. Bakalım, iş olsun çalışalım. Boş duranı Allah sevmez" şeklinde konuşan Geyik'in tuttuğu bebek arabası ise dikkatlerden kaçmadı. Gezintiye yalnız çıkmayan ünlü oyuncunun bebek arabasına köpeğini koyması herkesi hem şaşırttı hem de güldürdü.

Yüsra Geyik köpeğini bebek arabasında gezdirdi

Yüsra Geyik köpeğini bebek arabasında gezdirdi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0