Hakan Ural'dan kızı Giselle ile duygusal paylaşım!

"Neler Oluyor Hayatta" programının sunucusu Hakan Ural'ın sosyal medya hesabından kızı Giselle ile yaptığı paylaşım takipçilerini geçmişe götürdü.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Hakan Ural, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Sık sık çocukları Melisa, Engincan ve Giselle'nin karelerini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Ural, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Hakan Ural

Hakan Ural

2005 yılında nikah masasına oturduğu Ezgi Can Ural ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Giselle'nin bebeklik hallerini paylaşan ünlü sunucu, "Yaşam için en büyük motivasyonların başında gelen evlat, çocuklarımız. Allah hepsine sağlık versin iyi kaderleri olsun ve tabii hayırlı evlat olsunlar iyi insanlarla karşılaşsınlar temenniler. Kucaklardaydı oda büyüdü gigi" ifadelerini kullandı.

Hakan Ural sosyal medya paylaşımı

Hakan Ural sosyal medya paylaşımı

Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma Hakan Ural'ın büyük kızı Melisa'da "Küçük Bebeğim" şeklinde yorumda bulundu.

Melisa Ural

Melisa Ural

Gül Sunal'dan "Kemal Sunal cimriydi" iddialarına yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Gül Sunal'dan "Kemal Sunal cimriydi" iddialarına yanıt!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0