Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında ipler gerildi! Bir darbe de kaynından geldi

Şarkıcı Özcan Deniz ile olaylı olarak boşandığı Feyza Aktan'a, bir darbe de kaynı Ercan Deniz'den geldi. Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz'e ait kiralık aracı alıp, geri vermediği ve yıllarca kullandığı öne sürülen bir dava açtı.

Feyza Aktan,  Özcan Deniz ile evli olduğu vakitlerde, Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in sahibi olduğu DNZ araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başladı. DNZ firması, çiftin ayrılık haberinin ardından Aktan'ın kullanmakta olduğu aracın iadesi için ihtarname gönderdi.

Özcan DenizİLİŞKİLİ HABERÖzcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan şaşırtan hamle

özcan deniz ve feyza aktan

özcan deniz ve feyza aktan

GERİ VERMEYECEĞİNİ BİLDİRDİ

DNZ tarafından gönderilen ihtarname sonrası Aktan, karşı bir ihtarname gönderdi. Aracın tüm giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiğini, Deniz'in şirket görevlisi olduğunu ve onun için özel olarak tahsis ettiğini bildirdi. Aracın, protokol sonrası İstanbul Aile Mahkemesi tarafından kendisine tahsis edildiğini ifade eden Aktan, aracı teslim etmeyeceğini beyan etti.

Özcan DenizİLİŞKİLİ HABERÖzcan Deniz'in eşi Feyza Aktan kimdir? Kaç yaşındadır?

 feyza aktan ve özcan deniz

feyza aktan ve özcan deniz

DNZ, ARACIN İADE EDİLMESİNİ TALEP ETTİ

Aktan'nın geri bildirimine karşı DNZ firması, olayla ilgili Bodrum'da olan araç için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Firma, aracın sadece bir günlüğüne tahsis edildiğini, Aktan'ın araçta hasar oluşturduğunu ve bunun sebebiyle kolluk güçleri tarafından araca el konularak iade edilmesini talep etti.

özcan deniz

özcan deniz

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Aktan ifade verdi. Aktan ifadesinde Özcan Deniz'in kendisine aracı hediye ettiğini boşanma protokolünde bunu açıkça dile getirdiğini ifade etti.

feyza aktan

feyza aktan

2 YIL HAPİS İSTENİYOR

Savcılık, DNZ firmasına ait olan aracın iade edilmediğine ve ihtarnameye rağmen aracı teslim etmediği gerekçesiyle dava açtı. Deniz'in kendisine ait olmaya aracı tahsis etmesi hayatın olağan durumuna karşı aykırılık içerdiğini bildirdi. Güveni kötüye kullanma suçuyla açılan dava da 2 yıla kadar hapis isteği açılan dava da Aktan, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

BİR YORUM YAPIN 0