Safiye Soyman'dan duygusal açıklama "Oğlumun geleceği garanti altında"

Sanat camiasının sevilen ismi Safiye Soyman, engelli oğlu Harun için kolları sıvadı. Söylediği tüm şarkıları oğlu için dillendirdiğini belirten sanatçı "Geleceği garanti altında, hem maddi hem manevi" ifadesini kullandı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın (61), 13 yaşında tanışıp nikah masasına oturduğu eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Harun, MS hastalığıyla 20 yıldır mücadele ediyor. Ünlü şarkıcı 1999 yılında Faik Öztürk ile dünyaevine giren şarkıcı, oğluna Öztürk ile birlikte bakıyor.

safiye soyman ve faik öztürk

safiye soyman ve faik öztürk

Katıldığı bir TV programında oğlu Harun ile ilgili açıklama yapan Soyman, "Oğlum şu an Burdur’da, oranın havası iyi geldi. Yardımcım Bekir oğlumu Burdur’a götürdü. Orada Harun’uma bir hareket geldi. ‘oğlum rahat etsin’ diye hemen bir ev yaptırdım. Yazın Bodrum sıcak oluyor, Burdur’un havası daha iyi geldi. 24 yıldır sadece işim ve oğlum var. Hep bir aradayız, iş olduğu zamanlarda günde 30 kez arıyorum" dedi.

safiye soyman ve oğlu

safiye soyman ve oğlu

"SADECE İŞİM VE OĞLUM VAR"

Şuan Burdur'da yaşamına devam eden Soyman, "Oğlum şu an Burdur’da oranın havası iyi geldi. Benim yardımcım Bekir oğlumu Burdur'a götürdü. Orada Harun'uma bir hareket geldi. Hemen bir ev yaptırdım, 'oğlum rahat etsin' diye yazın Bodrum sıcak oluyor Burdur’un havası daha iyi geldi. 24 yıldır sadece işim ve oğlum var. Hep bir aradayız, iş olduğu zamanlarda günde 30 kez arıyorum" şeklinde konuştu. 

safiye soyman ve ailesi

safiye soyman ve ailesi

"HARUN'UN GELECEĞİ HAZIR"

Soyman son zamanlarda oğlu Harun'un sevdiği şarkıları söylediği belirtirken, sanatçı arkadaşlarına seslenmeyi ihmal etmedi. Soyman, Sanatçı arkadaşlarımdan izin istiyorum sağ olsunlar onlar da ücretsiz verdiler. Müzik Harun’a ilaç gibi geliyor. ‘Bana bir şey olursa’ diye hiç düşünmedim hep dua ettim ‘çocuğumun yanında olayım’ diye onun her şeyi hazır. Onun geleceği garanti altında. Ne maddi ne manevi anlamda yalnız değil, kardeşi var Faik abisi var…" şeklinde konuştu.

seda sayan ve safiye soyman

seda sayan ve safiye soyman

"NİKAHA KATILAMAYACAĞIM"

Safiye Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın Prag'daki nikahına katılmayacağını üzülerek ifade ederken o tarihte olan programı sebebiyle ayrılamadığını ama program iptal olursa gidebileceğini belirtti. 

Tolgahan Sayışman'ın yeni projesi 'Aynasız Haluk' filmi vizyona giriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'ın yeni projesi 'Aynasız Haluk' filmi vizyona giriyor!

BİR YORUM YAPIN 0