Koray Candemir'in acı günü! 9. kattan düşerek hayatını kaybeden annesini toprağa verdi

Kargo grubunun eski solisti şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, Kadıköy'de yaşadığı 18 katlı binanın 9.katından iddiaya göre cam silerken düşüp hayatını kaybetti. Candemir, annesini toprağa verirken cenazede konuşmamayı tercih etti.

Şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, Kadıköy'de yaşadığı 18 katlı binanın 9.katından, iddiaya göre cam silerken düştü. Hayatını kaybeden Solmaz Candemir, 81 yaşındaydı. 

koray candemir

koray candemir

Cenazede zor anlar yaşayan şarkıcıyı ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Mert Fırat ve Harun Tekin, Ferhat Göçer gibi isimler Koray Candemir'e destek oldu.

SON VEDA!

Solmaz Candemir'in cenaze namazı bugün Kadıköy Erenköy Mahallesi'ndeki Galip Paşa Camii'nde cuma namazına müteakip kılındı. Solmaz Candemir'in cenaze namazı bugün Kadıköy Erenköy Mahallesi'ndeki Galip Paşa Camii'nde cuma namazına müteakip kılındı.

Annesinin ölümü ile ilgili konuşan Durul Candemir, "Hiç beklenmedik bir olay yaşadık. Gerçekten çok üzgünüz, yani hayat dolu bir insandı. Vertigo rahatsızlığı vardı. Allah'ın takdiri" dedi.

İddiaya göre, Şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, yaşadığı 18 katlı binanın 9 katında camları silmek istediği sırada düştü.

koray candemirin annesi

koray candemirin annesi

Olayı gören site sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Solmaz Candemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Üç Kız Kardeş dizisinin ünü Türkiye'yi aştı!

İLİŞKİLİ HABER

Üç Kız Kardeş dizisinin ünü Türkiye'yi aştı!
Kudüs'te kılınan Ramazan'ın ilk Cuma namazına CZN Burak da katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kudüs'te kılınan Ramazan'ın ilk Cuma namazına CZN Burak da katıldı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Musa 2 yıl önce

Keşke yaşlı kadın cam silmek zorunda kalmasaymış.