Tina Brown Prens William'ın bilinmeyenlerini anlattı! 'Kral olduğumda seni cezalandıracağım'

Ünlü yazar Tina Brown yeni kitabı The Palace Papers'ta Prenses Diana hakkındaki söylemleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Brown, eleştirilere hedef olan kitabında Prens William'ın çocukluğu hakkında bilinmeyen ayrıntıları açığa çıkardı.

İngiliz yazar ve gazeteci Tina Brown'un İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili kaleme aldığı son kitabı Prenses Diana hakkındaki söylemleri nedeniyle İngiltere'de büyük tartışmalara yol açmıştı. 

Prenses Diana

Prenses Diana

Kraliyet ailesine dair gelişmeleri yakından takip eden Brown, Kraliyet'in gözde üyesi Prens William'ın çocukluğuna da yeni kitabında yer verdi. Prens William'ın çocukken Saray'da "terör estirdiği" ileri süren Brown, Kraliçe II. Elizabeth'in Prens William'ın davranışlarından hiç hoşlanmadığını ifade etti. 

Prenses Diana ve oğulları Prens Harry ve Prens William

Prenses Diana ve oğulları Prens Harry ve Prens William

Sürekli masa ve sandalyeleri fırlattığı öne sürülen Prens William'ın 4 yaşındayken dadısı Barbara Barnes'a sinirlenerek, "Kimse bana ne yapacağımı söyleyemez! Kral olduğumda seni cezalandıracağım" dediği de iddialar arasında yer alıyor.

Barbara Barnes ve Prens William

Barbara Barnes ve Prens William

Prens William'ın Highgrove Malikanesi'nde kaldığı dönemde muhafızlara sürekli oyuncak tabancasıyla su sıkması da herkesi canından bezdiriyormuş. 

Prens Charles, Prenses Diana ve oğulları

Prens Charles, Prenses Diana ve oğulları

"PRENS HARRY ABİSİNİ DELİ GİBİ KISKANIYOR"

Meghan Markle’la evlendikten sonra Kraliyet Ailesi'nden resmi olarak ayrılan Prens Harry'e de kitabında yer veren Tina Brown, çarpıcı ifadeler kullandı. İddiaya göre; Prens Harry ve Prens William'ın arasında süregelen kavganın ana sebebi Meghan Markle değil. Kraliyet biyografi yazarı Tina Brown, iki kardeşin yıllardır rekabet içinde olduklarını dile getirerek Harry'nin abisi William'ı kıskandığını ileri sürdü. 

Prens Harry ve Prens William eşleriyle birlikte

Prens Harry ve Prens William eşleriyle birlikte

Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlenmeden önce de aynı fikirlere sahip olduğuna işaret eden Brown, "Kardeşler arasındaki sürtüşme, profesyonel hayatları nedeniyle tırmandı. William, babasının mülkiyeti söz konusu olduğunda hiyerarşiye saygılı olması gerektiğini biliyordu, ancak kardeşine katılmaya daha az istekliydi." ifadelerine yer verdi.

İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri

İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri

"PRENSES DİANA HERKESİN SANDIĞI GİBİ KURBAN DEĞİLDİ"

Prenses Diana hakkında 2007 yılında yazdığı biyografi ile çok satanlar listesinde zirveye adını yazdıran Brown, yeni kitabı The Palace Papers'ta Galler Prensesi için "Prenses Diana herkesin sandığı gibi kurban değildi" yorumunda bulundu.

Prenses Diana

Prenses Diana

İngilizlerin çok sevdiği Diana hakkında "kandırılmış, masum çocuk" ifadelerinin haksız ve yaralayıcı olduğunu öne süren Brown, Prenses'in BBC'den Martin Bashir'e verdiği ve Prens Charles'ın kendini aldattığını açıkladığı röportaj konusunda hiçbir pişmanlığı olmadığını da sözlerine ekledi.

Prens Charlesın eski eşi Prenses Diana

Prens Charlesın eski eşi Prenses Diana

Ortaya attığı iddialarla eleştirilerin odağı haline gelen Brown, bunlarla da yetinmeyip Diana'nın röportajdaki sözlerini özellikle seçtiğini amacının da eşi Prens Charles'dan ayrılığı konusunda kendisini "mağdur göstermek" olduğunu dile getirdi. 

Prenses Diana ve Prens Charles düğünü

Prenses Diana ve Prens Charles düğünü

Herkes bu olayı konuşuyor! Mehmet Yalçınkaya Acun Ilıcalı'ya resti çekti

İLİŞKİLİ HABER

Herkes bu olayı konuşuyor! Mehmet Yalçınkaya Acun Ilıcalı'ya resti çekti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0