AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den bağlama resitali! Uğur Işılak'ı mest etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen bağlama çaldı. Şen, bağlama resitali performansıyla usta sanatçı Uğur Işılak'ı mest etti. Işılak'ın bağlamasını kullanan Mustafa Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ama o bir Uğur Işılak bağlaması' ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı Uğur Işılak bağlamasını verdi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen adeta resital verdi. Uğur Işılak'ın bağlamasını kullanan Mustafa Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ama o bir Uğur Işılak bağlaması' ifadelerini kullandı.

Işılak'ın kardeşi Murat Işılak videoyu sosyal medya hesabından, "İki usta yan yana gelmişken, Mustafa Şen başkanımızdan bağlama resitali izlemek muhteşemdi. Sazı seven adam" notuyla paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Murat Işılak’ın paylaşımını “Ama o bir Uğur Işılak bağlaması” diyerek kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

UĞUR IŞILAK'TAN DA YANIT GECİKMEDİ

Sanatçı Uğur Işılak kardeşi Murat Işılak'ın paylaşımını "Sessiz bellediğin düzensiz sazı / Öttürür ustası bir tele bakar” diyor Kusuri… Hülasa, bağlamanın kime ait olduğu değil; kimin elinde olduğu dikkate şayandır." diyerek Mustafa Şen'in performansına övgüler yağdırdığı yazıyı kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0