Sibel Can ve Hakan Ural'ın en mutlu günü! Oğlu Engincan Ural dünyaevine giriyor

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, nişanlısı Merve'ye evlilik teklif ettiği öğrenildi. Annesi sayesinde kameralarla büyüyen Engincan'a evet yanıtı gecikmedi. Çiftin evlilik tarihi henüz belli değilken, gelini için Sibel Can'a övgüler yağdı.

14 yaşında ünlü bir isim haline gelen Sibel Can, 17'sinde evlendiği Hakan Ural'la nikah masasına oturmuş ve 11 yıllık evlilik hayatlarına devam etmişlerdi. Çiftin dünyaya getirdikleri iki çocuğu var. 

sibel can ve çocukları

sibel can ve çocukları

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın hem güzelliği hem sesi gündeme otururken, Oğlu Engincan da sosyal medyayı salladı. 

Can'ın kızı Melisa Ural nişanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu'ndan beklenen evlilik teklifi, Ural'ın abisi Engincan'dan geldi. Engincan Ural'ın sır gibi sakladığı nişanlısı Merve'nin, gelen evlilik teklifine "Evet" dediği öğrenildi.

engincan ural ve nişanlısı

engincan ural ve nişanlısı

Sosyal medyayı ayağa kaldıran evlilik teklifi üzerine Sibel Can'a da yorum yağmuruna tutuldu. Gelen yorumlar arasında "Gelin hanım pek güzelmiş", "Çok yakışmışlar" gibi ifadeler kullanıldı.

sibel can ve gelini

sibel can ve gelini

Ece Erken eşinin acısını oğlu Eymen'le azaltıyor! Doğum gününden kareler

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken eşinin acısını oğlu Eymen'le azaltıyor! Doğum gününden kareler

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Öztürk 1 yıl önce

Nişanlısına evililik teklifi neden yapıyor ki ?

TIRIS 1 yıl önce

"Sosyal medyayı ayağa kaldıran evlilik teklifi" cümlesi çok abartılı değil mi? Her gün yüzlerce ünlü!!! " nasıl ünlüyse artık" birbirlerine evlilik teklifi yapıyor.