Efsane müzik grubu Pink Floyd'dan Ukrayna'ya destek!

Efsanevi rock grubu Pink Floyd, 30 yıl sonra ilk defa bri araya geliyor. Ukrayna'daki savaş için bir araya gelen grup büyük bir bağış yapmayı planlıyor.

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Pink Floyd, 30 yılın ardından ilk defa toplanacak. Yeni bir şarkı çıkarmayı planlayan grup, şarkının kazancıyla Ukrayna savaşındaki insanlara bağış yapmayı planlıyor.

pink floyd

pink floyd

"Hey Hey Rise Up" (Hey Hey Ayağa Kalk) adlı şarkıda, grup üyelerinden David Gilmour ve Nick Mason, BoomBox grubundan Ukraynalı şarkıcı Andriy Khlyvnyuk'a da yer verdi. Gruptan 1980'lerde ayrılan solist Roger Waters'ın ise projede yer almadığı bildirildi. 

pink floyd

pink floyd

ŞARKININ KONUSU BELİRLENDİ

Her çıkardığı şarkısıyla gündeme bomba gibi düşen grubun, şarkı gelirlerinin bağışlanacağı Ukrayna İnsani Yardım Fonu üzerinde büyük katkısı olacağı konuşulurken, parçanın vatansever konusu üzerinde yoğunlaşacağı öğrenildi.

pink floyd

pink floyd

Şarkının sözleri için, Kiev'de bulunan ve aldığı şarapnel yarası nedeniyle tedavi gören Khlyvnyuk ile konuşulduğunu belirten Gilmour, "Telefonda şarkının birazını onun için çaldım ve buna onay verdi. Gelecekte birlikte işler yapmayı planlıyoruz." açıklamasını yaptı.

pink floyd

pink floyd

"UKRAYNA'YA DESTEĞİMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ!"

Gilmour, "Ukrayna'ya desteğimizi ifade etmek ve bu şarkıyla dünyadaki çoğu kişinin, bir süper gücün, Ukrayna'nın dönüştüğü bağımsız ve demokratik ülkeyi işgal etmesinin yanlış olduğunu düşündüğünü göstermek istiyoruz." ifadesini kullandı.

pink floyd

pink floyd

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ayrı ayrı paylaştı! Sosyal medyayı salladılar

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ayrı ayrı paylaştı! Sosyal medyayı salladılar

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0