Demet Akbağ 15 yıl aradan sonra tekrar sahnede! Ünlüler akın etti...

Yılmaz Erdoğan'ında 20 yıl sonra yazdığı ilk tiyatro oyunu "Aydınlıkevler" için, Demet Akbağ, 15 yıl ara verdiği tiyatro sahnelerinin tozunu tekrar attırdı. Tiyatronun galasına ünlü isimler akın etti.

Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl sonra yazdığı ilk tiyatro oyununda karaktere can veren ünlü isim Demet Akbağ 15 yıl sonra ilk kez sahne aldı.

demet akbağ-bir demet tiyatro

demet akbağ-bir demet tiyatro

İlk kez 1995 yılında sahne alan ikili, 2002 yılına kadar beraber devam ettikleri "Bir Demet Tiyatro" ile zihinlerdeki yerini kazımıştı. Sonrasında başarıları film sektöründe devam eden Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan, yerine gelebilecek bir nesil için kolları sıvamış ve eğitimler düzenlemiş, bir yandan da filmlerdeki performanslarına devam etmişti.

demet akbağ, aydınlıkevler tiyatro galası

demet akbağ, aydınlıkevler tiyatro galası

"ÖZLEMİŞİM"

"Aydınlıkevler" tiyatro performansında Akbağ'ın rol arkadaşları Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal gibi isimler olurken Demet Akbağ, “Biraz heyecan, biraz panik ama çokça keyif dolu bir telaş içindeyim. Bir yandan tiyatroda geçen tüm anılarımı yad ediyorum, bir yandan eski ve çok sevilen bir dost ile yeniden buluşmanın heyecanı gibi kalbim çarpıyor. Elbette 15 yıl boş durmadım, Sinema ve bazı TV projeleri ile seyircinin karşısındaydım. Tiyatro sahnesinde bir karakter oynamayı çok özlemiştim. Canlı canlı seyirci ile buluşmanın heyecanı bambaşka” açıklamasında bulundu.

demet akbağ aydınlıkevler tiyatro galası

demet akbağ aydınlıkevler tiyatro galası

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Gösterinin galası ünlü yağmuruna tutulurken yakın arkadaşı Ata Demirer yaptığı paylaşımlarla da destek olmayı ihmal etmedi. Ünlü komedyen paylaşımına "Ne güzel bir geceydi" notunu düştü.

ata demirer ve demet akbağ

ata demirer ve demet akbağ

"GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ KARIŞTI"

Gece sonunda muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demet Akbağ, 15 yıl sonra tiyatroya dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, iki yıl önceye planlandığını ama pandemi sebebiyle ertelendiğinin altını çizdi. " Aslında bu işe iki sene önce niyetlendik, malum pandemi girdi. 'İnsanların dışarıya çıkmaya tereddüt ettiği bir zamanda oyunu çıkarmayalım, biraz daha bekleyelim' dedik. Kısmet 2022 oldu. Hepimiz çok verimli ve eğlenerek çalıştık. Artık gecemiz gündüzümüz karıştı. Çok heyecanlıydık. Seyircimiz çok güzeldi, çok özel misafirlerimiz vardı. Şimdi daha fazla oyun oynayarak hedefimiz turnelere çıkmak" ifadelerini kullandı.

demet akbağ, aydınlıkevler tiyatro galası

demet akbağ, aydınlıkevler tiyatro galası

KOLYESİ DİKKAT ÇEKTİ

Kolyesiyle dikkat çeken Akbağ, duygusal anlar yaşadı. 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" ifadesini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül!

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Alim 2 yıl önce

Ülke düsmanı vatan hainleri bir araya gelmis