Ünlü doktor Mehmet Öz'ün serveti dudak uçuklattı!

Pensilvanya’da ABD Senatosu için yarışan Cumhuriyetçi adaylardan ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün serveti öğrenildi. Açıklanan servetle senatoda seçilirse Öz, senatonun en zengin üyeleri arasında yer alacak.

Columbia Üniversitesi'nde başkan yardımcısı ve cerrahi profesörü olan Mehmet Cengiz Öz, kalp cerrahı ve sunuculukla birlikte kariyer hayatına Amerika'da devam eden dünyaca ünlü isimler arasında yer almaktadır.

mehmet öz

mehmet öz

ABD basınında, Pennsylvania’dan senatörlük yarışana giren Dr. Mehmet Öz’ün, servetine dair detaylar ve hesaplamalar açıklandı.

mehmet öz

mehmet öz

HESAPLANAMAYACAK KADAR ÇOK MAL VARLIĞI VAR

Senato raporlarına dayanan servet açıklamasında ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve eşinin tüm mal varlığının 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında olduğu bildirildi. Genel anlamda varlıklar yazdığı için net hesaplanamayan serveti dudak uçuklattı.

mehmet öz

mehmet öz

Paylaşılan rapora göre Öz’ün tek başına veya eşiyle birlikte sahip olduğu varlıklar arasında Pennsylvanya’da ünlü akaryakıt zinciri Wawa’nın büyük hissesinin yanı sıra New Jersey, Pennsylvania, New Hampshire, Florida ve Türkiye’deki mülkleri yer alıyor.

mehmet öz

mehmet öz

SIĞIR ÇİFTLİĞİ SATIN ALDI

Geçen yıl Öz, Okeechobee, Florida’da hayvanların değeri 500.000 dolar olan bir sığır çiftliği satın aldığı öğrenilirken, Palm Beach, Florida’da sahibi olduğu bir evin değeri 5 milyon ile 25 milyon dolar arasında olduğu da açıklamalar arasında yerini koruyor.

mehmet öz

mehmet öz

DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDE HİSSE SAHİBİ

Raporda dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Amazon, Apple ve Alphabet gibi firmalarda da hissisi olduğunu gösterdi.TV şovlarından 10 milyon dolardan fazla kazandığı öğrenilen Öz, ücretli konuşmalardan da 245.000 dolar kazancının olduğu öğrenildi. 

Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül!

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0