Eşinin soyadını almıştı! Nicole Peltz ile evlenen Brooklyn Beckham'ın yüzüğü gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde David ve Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham Amerikalı ünlü milyarderin kızı Nicola Anne Peltz ile gösterişli bir törenle evlendi. Brooklyn Beckham, nikahtan sonra parmağına eklediği iri taşlı "tamtur" evlilik yüzüğüyle gündem oldu.

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham ve Spice Girls’ün eski üyesi Victoria Beckham’ın en büyük çocukları olan Brooklyn Beckham, Amerikalı milyarder Nelson Peltz’in kızı Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girdi. 

david beckham oğlu

david beckham oğlu

Törenden sonra eşinin soyadını da kendi soyadına eklemesiyle dikkat çeken 23 yaşındaki Brooklyn Beckham, şimdi de o iri taşlı yüzüğüyle gündem oldu. Beckham, düğüne kadar sadece klasik bir altın alyans takıyordu.

YAKIN ÇEKİMLERDE DİKKAT ÇEKTİ

Bir süredir hazırladığı yemek tariflerini sosyal medyada paylaşan Brooklyn Beckham yeni videosu için yine mutfağa girdi. Ton balığı, avokado, soğan, bezelye ve kırmızı et kullanarak hazırladığı yemeğin tarifini takipçileriyle paylaştı Beckham. Videonun yemek hazırlarken yapılan yakın çekimlerinde de genç Beckham'ın parmağındaki iri taşlı yüzük dikkatlerden kaçmadı.

Brooklyn Beckham tamtur yüzük

Brooklyn Beckham tamtur yüzük

Düğüne kadar klasik bir alyans takan Brooklyn Beckham'ın bu yüzüğü de parmağına düğünden sonra taktığı görülüyor. Tamtur olarak adlandırılan yüzüğün bütün yüzeyi iri pırlantalarla süslü. Bu dikkat çekici yüzüğün Brooklyn Beckham'a düğün hediyesi olarak verildiği düşünülüyor.

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham

NE OLMUŞTU?

2020 yılında da nişanlandıklarını ilan eden çift en son evlilik sözleşmesi imzaladıkları haberleriyle gündeme gelmişti. İddiaya göre, Nelson Peltz, müstakbel damadı Brooklyn Beckham’a evlilik sözleşmesini şart koşmuştu.

Anlaşmada, çiftin boşanması durumunda her ikisinin de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacağının yer aldığı iddia ediliyor. Bu haber için her iki taraf da sessizliğini korudu.

Brooklyn Beckham evleniyor

Brooklyn Beckham evleniyor

DÜĞÜN 58 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Beckham çiftinin toplam serveti yaklaşık 730 milyon TL (380 milyon Sterlin) gibi bir sayıdayken Peltz ailesinin serveti ise yaklaşık 25 milyar TL (1,3 milyar Sterlin) gibi yüksek  oranda fark ediyor.

58 milyon TL’lik (3,5 milyon dolar) düğün, Peltz’in ailesinin sahip olduğu Florida’daki bir malikanede gerçekleşti.

Bir servet harcanan düğünün fotoğraflarını Vogue dergisine satan çiftin ilk görüntüleri yayınlandı. Gelinin stilisti tasarım için "Hayatımda gördüğüm en iyi gelinlik" ifadesini kullandı.

Valentino’nun kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli’nin imzasını taşıyan elbise, iki Roma seyahatinin ve ABD'deki iki gelinlik provasının sonucunda ortaya çıktı.

 

 Düğünde Valentino Haute Couture imzalı bir elbise tercih eden Peltz, modern dokunuşlu geleneksel bir model tercih etti. Gelinliğin her detayıyla yakından ilgilenen stilisti Leslie Framer, oyuncunun gelinliği için hayatında gördüğü en iyi gelinlik tanımını kullandı.

Peltz’in tercih ettiği gelinlik, işlemelerin geri planda tutulduğu sade bir tasarım sundu. El yapımı eldivende ve duvakta ise Fransız danteli kullanıldı.

Düğünün ardından iddialara göre Beckham ailesinde bir anlaşmazlık olduğu da ortaya çıktı. Brooklyn Beckham, evlendikten sonra 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz'in soyadını almaya karar vermişti. Düğün ardından da ünlü isim pozları "Nicola Mr.&Mrs. Peltz Beckham" olarak paylaştı.

Ancak anne Beckham ise tepsini paylaşımla gösterdi. Victoria fotoğrafları paylaşırken Mr.& Mrs. Beckham diye paylaştı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz düğün fotoğraflarını ise Vogue'a sattı. Bu sebeple gelin ve damadın fotoğrafı yeni ortaya çıktı.

Çiftin evlendikten sonra Los Angeles’ta yaşaması bekleniyor.

8 yıl sonra bir ilk! Büşra Pekin dizi setlerine geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

8 yıl sonra bir ilk! Büşra Pekin dizi setlerine geri dönüyor

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0