Işın Karaca açtı ağzını yumdu gözünü! Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkında sert konuştu

Işın Karaca bu kez açtı ağzını yumdur gözünü Gülşen'in açık sahne kıyafetlerine ateş püskürdü.

İş için İzmir ve İstanbul arası sürekli giden Işın Karaca, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülendi. Karaca, ayaküstü sohbet ettiği basın muhabirlerine dert yandı. Karaca, Gülşen konusunda yeni bir açıklamaya imza attı. Ünlü şarkıcı abartılı sahne kıyafetleriyle Gülşen'in dikkatleri dağıttığını iddia etti. Sert konuşan Karaca Gülşen'e "Vücudu değil; aklıyla iş yapacak" dedi. 

IŞIN KARADA GÜLŞEN HADDİNİ AŞIYOR!

Bir kız annesi olan Işın Karaca, son günlerde verdiği kilolar sonrası imajını değiştirdi. Yeni bir albüm çıkaran Karaca, geçtiğimi gün Sabah gazetesine röportaj verdi. Karaca, röportajında bomba açıklamalara yer verdi.

ışın karaca yeni imajı

ışın karaca yeni imajı

Özellikle Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkında konuşan  Karaca, müziğin öne çıkarılması gerektiğini savundu. Karaca, bu açıklamalara yer verdi:

"Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler."

gülşen

gülşen

Daha önce ise "Ben de bir kız annesiyim. Her şey dozunda olmalı. Bunu normalleştiremezsin, bu kadarı fazla" şeklinde konuşmuştu. Ünlü şarkıcı, aynı şekilde sosyal medyadan şarkı söylemek için çıkış yapan Merve Boluğur'u da hedef aldı. Herkesin kendine ait mesleği yapması gerektiğinin bir kez daha altını çizdi. 

Ev Hanımlarından alkışlanacak hareket! 3 ilçede iftar sofrası kuruldu

İLİŞKİLİ HABER

Ev Hanımlarından alkışlanacak hareket! 3 ilçede iftar sofrası kuruldu

BİR YORUM YAPIN 2

Salla gitsin 1 yıl önce

Tc Burası özgür bir ülke isteyen istediği gibi takılır kadın yapıyor bestesini çıkıyor sahneye takır takır söyle yor parasını alıp gidiyor bazı kişiler gündeme gelmek için çamur atıyor lar

harun 2 yıl önce

Sanat adabı denir ona. Peştemalı soymak sanat değil edepsizliktir. Ahlaksızlıktır. Bunlarda ahlak yok.

Toplam 1 beğeni