Kıvanç Tatlıtuğ’un 50 yıllık güneş gözlüğü açık arttırmada satışa sunuldu!

Baba olmak için gün sayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlanmak üzere 1970 model gözlüğünü açık arttırmada satışa çıkardı.

"Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney" ve "Cesur ve Güzel" gibi birbirinden başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 1970'ler modeli Japon yapımı güneş gözlüğünü Seyrantepe'deki gerçekleşen Mücevher Müzayedesi'nde satışa sundu.

Müzayedeci Uğur Batur tarafından gerçekleştirilen müzayedeye davetliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Açılış fiyatı 10 bin TL olan Kıvanç Tatlıtuğ'a ait olan gözlük 25 bin TL'ye alıcı buldu. Elde edilen gelirin Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlandığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ gözlük

Kıvanç Tatlıtuğ gözlük

Çarpışma dizisine açılan davada bilirkişi raporu geldi! Çarpışma çalıntı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Çarpışma dizisine açılan davada bilirkişi raporu geldi! Çarpışma çalıntı mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0