Miss Turkey güzeli Şevval şahin Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in diline düştü!

Ekler tatlısı hakkındaki telaffuzuyla sosyal medyada gündem olan Miss Turkey güzeli şevval Şahin, dalga konusu oldu. Eser Yenenler ve Eşi Berfu Yenenler'de Miss Turkey güzeliyle dalga geçen isimlerden oldu.

Miss Turkey 2018 1.'si şeçilen Şevval Şahin, sosyal medyayı aktif kulanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şahin, gerek dönem dönem yaptığı paylaşımlarıyla, gerek konuşmasıyla gündeme oturmayı başarıyor. Son zamanlarda yaptığı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

şevval şahin

şevval şahin

DALGA KONUSU OLDU!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan güzel şevval Şahin, Türkçe konuşurken arada kullandığı yabancı kelimelerle dikkatleri üzerine topluyor. Şahin yediği eklerin fotoğrafını sosyal medyada "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim." açıklamasıyla paylaştı. 

şevval şahin

şevval şahin

"Ekler" yerine yazdığı "Eclair" kelimesiyle takipçileri tarafından alay konusu oldu.

şevval şahin

şevval şahin

YENENLER AİLESİNİN DE DİLİNE DÜŞTÜ!

Şahin, Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler'inde diline düşmekten kurtulamadı. Berfu Yenenler bir video çekti. Videoda Eser Yenenler'e sorduğu "Aşkım tatlı ne yesek acaba?" sorusuna, Eser Yenenler'den "En meşhur tatlı neymiş biliyor musun? Eclair." cevabıyla Şahin üzerinden dalga geçtiler. Video kısa sürede binlerce izlenme kazandı.

berfu yenenler ve eser yenenler paylaşımı

berfu yenenler ve eser yenenler paylaşımı

Ünlü yapımcı Simon Cowell tüm servetini köpeklere bırakacak

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yapımcı Simon Cowell tüm servetini köpeklere bırakacak

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0