Gupse Özay'dan şaşırtan itiraf!

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen sosyal medya fenomeni Gupse Özay, öğrencileriyle bir araya geldiği söyleyişi esnasında sinema sektörünü anlattı. Samimiyetiyle tüm dikkatleri üzerine çekerken, kadın-erkek eşitsizliğinin doğurduğu sonuçlardan bahsetti.

Ünlü oyuncu ve yönetmen olan Gupse Özay, uzun süredir projelerine ara verip, ekranlardan uzakta kalmıştı. Magazin camiasınında yakından ilgilendiği ünlü isim Ege Üniversitesi'nde öğrencilerle gerçekleştirdiği bir söyleyişi de sessizliğini bozdu.

gupse özay

gupse özay

"GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÇALIŞIYORUM!"

Özay, özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalar dile getirirken, "Güneş enerjisiyle çalışıyorum, kapalı havaları hiç sevmem. Sabah 7.30'da kalkarım, kuş seslerini duyarım. Pozitif enerjiyle çalışıyorum bu nedenle pandeminin ilk başlarında hiç komedi yapamadım. Kaygılı bir tipim, TV'yi kapatıp ne olacaksa olsun diyemem. Uzun bir süre ne olacak durumumuz dedim bir şeyler karaladım ama yeltenemedim." şeklinde açıklamada bulundu.

gupse özay

gupse özay

Dizilerle yada sinemayla ilgili hiç bir şey yapmadığını ifade eden Özay, "Hem nadastayım hem de analiz yapıyorum." diyerek pandeminin kendini nasıl etkilediğini açıkladı.

gupse özay

gupse özay

"RİSK ALIN!"

Sinema sektörüyle alakalı bilgilendirici içeriklerle konuşmasına devam ederken Gupse Özay, "Deliha'yı hatırı sayılır bir kesim sıcak buldu, amacım da buydu. Dizilerden sonra direkt sinema yapınca bir risk de almış oldum. Çünkü yapımcı para yatırıyor ve kaç bilet satıldığıyla ilgileniliyor. Bu nedenle biraz stres yapmıştım ama, iyi ki yapmışım!" ifadesini kullandı. Barındırdığı riskle beraber, bu adımı atmanın en önemli şey olduğunu ve öğrencilerin cesaretli olması gerektiği hakkında teşvik etti.

gupse özay

gupse özay

"KADINLARIN ACIMASI YOK"

Sinema sektörünün içerisinde bulunduğu dünyadan etkilenip kadın ve erkeğin eşit olmamasından yakınan Özay, "Eski projelerde kadınlar erkeğin hikayelerine hizmet ediyordu, artık o geçti. Kadınların artık acıması yok." açıklamasında bulundu. Her ne olursa olsun dengenin korunması gerektiğine yönelik açıklamasında, kozu eline geçirenin sonuna kadar kullandığını belirtti.

Ünlü yapımcı Simon Cowell tüm servetini köpeklere bırakacak

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yapımcı Simon Cowell tüm servetini köpeklere bırakacak
Öykü Karayel'den oğlu Roman'ı çeken kameralara tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Karayel'den oğlu Roman'ı çeken kameralara tepki!

BİR YORUM YAPIN 0