Seren Serengil ile Yaşar İpek'e kötü haber! Hapis cezası

Sunucu Seren Serengil ve eski eşi Yaşar İpek'e mahkemeden kötü haber geldi. Ölümle tehdit ettikleri Özay Bakır davası hakkında karar çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Seren Serengil ve Yaşar İpek evli olduğu dönemde iddialara göre şarkıcı Özay Bakır'ı ölümle tehdit etti. Şarkıcı Özay Bakır Seren Serengil ve Yaşar İpek dava açtı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada müşteki Özay Bakır'ın avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Seren Serengil ile Yaşar İpek'in avukatları da mahkemeye katıldı. Duruşmada beyanda bulunan müşteki avukatı Müezzinoğlu, "Sanıklar davaya konu eylemlerini bilerek ve isteyerek yapmışlardır, hiçbir indirim uygulanmaksızın sanıkların üst sınırdan cezalandırılmalarını talep ediyorum" dedi.

Özay Bakır

Özay Bakır

SUÇU BİRBİRLERİNE ATTILAR!

Seren Serengil'in avukatı, suça konu mesajların diğer sanık Yaşar İpek tarafından gönderildiğini belirtti. İpek'in avukatı ise Serengil'in, müvekkilinin sosyal medya hesabının şifresini bildiğini ve mesajların Serengil tarafından atıldığını söyledi.

Seren Serengil ile Yaşar İpek

Seren Serengil ile Yaşar İpek

Mahkeme, sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'i, müşteki Özay Bakır'a yönelik 'hakaret' suçundan 2 bin 800'er TL adli para cezasına çarptırdı. Serengil'i 'tehdit' suçundan 900 TL adli para cezasına çarptıran mahkeme, İpek'i ise aynı suçtan 3 ay 22 gün hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Mahkeme, toplamda 3 bin 700 TL adli para cezasına çarptırılan Seren Serengil'in, öncesinde adli sicil kaydında bir hükmün bulunması nedeniyle cezasını ertelemedi.

Tuğçe Kandemir'in asıl mesleği duyanları şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğçe Kandemir'in asıl mesleği duyanları şoke etti!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0