Demet Özdemir paraya kıydı! Küpelerine 20 Bin 500 TL ödedi

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıyan oyuncu Demet Özdemir, kombiniyle ilgi odağı haline geldi. Ünlü oyuncunun tercih ettiği küpelerinin fiyatının ise 20 bin 500 TL olduğu öğrenildi.

Yakın zamanda şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Bebek'te yer alan bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu yeni başlayacağı dizisinin sete çıktığını söyledi.

Neşeli halleri gözlerden kaçmayan Özdemir, yeni projesi hakkında "Fazla konuşamıyorum. Vallahi yasak" şeklinde konuştu. Makyajsız bir şekilde kameralara poz veren Özdemir'in saç modeli ve tercih ettiği kombin de dikkat çekti.

Demet Özdemir Bebekte görüntülendi

Demet Özdemir Bebekte görüntülendi

43 Bin TL değerinde siyah bir mont giyen 29 yaşındaki güzel oyuncunun karanlıkta parıl parıl parlayan küpelerinin fiyatı ise herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu zarif tasarım küpeleri için 20 Bin 500 TL'yi gözden çıkardı. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

9 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Sonunda bebek göründü...

İLİŞKİLİ HABER

9 aylık hamile olan Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Sonunda bebek göründü...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0