Ünlü oyuncu Özge Özberk'ten çocuk kitapları serisi 'Oğlum bana ilham verdi'

Yazdığı çocuk kitaplarını yayınlayan ünlü oyuncu Özge Özberk, hikayelerinde oğlundan iham aldığını itiraf etti. Üretkenliğini hiç kaybetmeyen Özberk, bir yandan da resim çizmeye devam ettiğini söyledi.

Oyuncu Özge Özberk, çizdiği resimleriyle gündeme gelmişti. Boş durmayı sevmeyen ve üretkenliğini asla yitirmeyen Özberk, şimdi de yazdığı çocuk kitaplarını yayınladı.

Çocuk kitapların hayranlığı olduğunu açıklayan Özberk, oğlunun doğumuyla bu hayranlığın bir amaca dönüştüğünü ifade etti. Oğluna anlatacağı doğru hikayeleri bulmak isterken, kendi uydurduğu hikayelerde yine aradığını bulabilme şansı yakaladığını belirtti.

özge özberk ve ailesi

özge özberk ve ailesi

Yazdığı her hikaye için oğlundan ilham aldığını açıkladı.

özge özberk

özge özberk

"3 KİTABI 1.5 YILDA YAZDIM"

Kısa bir sürede yazıp yayınlayan Özberk "Çocuk kitabı yazmak çok keyifli ve özenli olunması gereken hassas bir iş. Her cümleye, her kelimeye dikkat edilmesi gerekiyor. Resimli hikaye yazmak biraz daha farklı. Cümlelerinizi kısa ve anlaşılır tutmak, resimlerin çocukların dikkatini dağıtmayacak şekilde hikayeyi tamamlaması gerekiyor. Üç kitap ortalama 1.5 yılda tamamlandı." şeklinde açıkladı.

özge özberk

özge özberk

"İYİLİĞİ, DOSTLUĞU, ÇABALAMAYI AŞILAMAK İÇİN UĞRAŞTIM!"

Yazdığı kitapların içeriğinden bahsederken amacını açıklayan Özberk "Çocuk kitabı yazmak çok keyifli ve özenli olunması gereken hassas bir iş. Her cümleye, her kelimeye dikkat edilmesi gerekiyor. Resimli hikaye yazmak biraz daha farklı. Cümlelerinizi kısa ve anlaşılır tutmak, resimlerin çocukların dikkatini dağıtmayacak şekilde hikayeyi tamamlaması gerekiyor. Üç kitap ortalama 1.5 yılda tamamlandı." ifadesiyle belirtti. Ayrıca yazdığı kitaplarda özellikle sabretmenin üzerine yoğunlaştığını ve aslında en temelde yatan duygunun sabır olduğunun altını çizdi.

Ajda Pekkan'dan sonra şimdi de Nilüfer: 'Ben de Marmaray'a binmedim'

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'dan sonra şimdi de Nilüfer: 'Ben de Marmaray'a binmedim'
Tokat olayı bitmiyor! Chris Rock'ın kardeşi Will Smith'e meydan okuyor

İLİŞKİLİ HABER

Tokat olayı bitmiyor! Chris Rock'ın kardeşi Will Smith'e meydan okuyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0