Nejat İşler'den alkol faciası! Yerlere yığıldı

Nejat İşler, dün gece Asmalımescit'te şoke eden bir şekilde görüntülendi. İşler, alkolün etkisiyle sarhoş oldu. Mekan çıkışında görevlilerin yardımıyla güçlükle taksiye bindirilen Nejat İşler, düşüp başını çarptı. Gözünün önünü bile görmekte zorlanan İşler, bu sefer de otele girerken yere kapaklandı. Adeta yerlerde yuvarlandı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Nejat İşler, bir mekan çıkışı görüntülendi. Alkolün dozunu abartan İşler, çıkışta ayakta bile duramayacak bir halde görüntülendi. TV100’den Onur Üçkarışoğlu ve Ulaş Aydın’ın haberine göre; görevliler Nejat İşler için sandalye getirdi. Daha sonra ünlü oyuncu içeri girdi.

Çıkışta ise ayakta durmakta güçlük çeken İşler taksiye binmeye çalıştı. Kameralara küfür eden ünlü oyuncu o esnada yere düşüp başını çarptı. Daha sonra Şişhane’de kaldığı bir otele gitti. Otele girmeyi bile başaramayan İşler’e otel görevlileri yardım etti. Taksiden indirilen otel girişinde yere düşen oyuncuyu görevli kaldırmaya çalıştı.

50 yaşındaki oyuncu 2014 yılında septik şok geçirmiş ve ölümle burun buruna gelmişti. Ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu buna rağmen alkol alışkanlığını bırakmamıştı. 

Rafet El Roman mahkemelik oldu! 20 bin Euro ödemesine hükmedildi

İLİŞKİLİ HABER

Rafet El Roman mahkemelik oldu! 20 bin Euro ödemesine hükmedildi
Nurgül Yeşilçay gelen mesajı yanlış anlayıp ortalığı karıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay gelen mesajı yanlış anlayıp ortalığı karıştırdı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Hakan 1 yıl önce

Vaktinde hastalıktan ölecekti reis tedavi ettirtti masrafı ödedi ama keşke yapmasaydı hakkımız var bizim o parada helal etmiyoruz bu ayyaşa

Deli dumrul 1 yıl önce

İğrençsiniz ulan chp zihniyeti Allah size bu ülkede iktidar nasip etmesin inşallah...

RTEEBU 1 yıl önce

Kendine sorsanız adamım der...