Esra Balamir'den tepki çeken açıklama: 'Soyadımı taşımayacak adamla evlenmem'

Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Balamir, "Kesinlikle ve kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum." açıklamasıyla şaşırttı.

Victoria-David Beckham çiftinin oğulları Brooklyn Beckham’ın geçtiğimiz günlerde evlendiği Nicola Anne Peltz’in soyadını alması tüm dünyada gündem olmuştu.

esra balamir

esra balamir

Çifti hayranlıkla takip eden Esra Balamir de özel hayatına ilişkin yeni bir karar aldı. Önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Balamir, sadece kendi soyadını taşıyacak bir erkekle evlenebileceğini söyledi.

“Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum; soyadımı taşımayacak bir adamla kesinlikle ve kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna; sevdi, kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.” açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye böldü. 

Nilperi Şahinkaya'dan komşu isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Nilperi Şahinkaya'dan komşu isyanı!
Josef de Souza ve eşinden Ramazan kolisi yardımı!

İLİŞKİLİ HABER

Josef de Souza ve eşinden Ramazan kolisi yardımı!
Evim Şahane ile tanınan ünlü mimar Selim Yuhay evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Evim Şahane ile tanınan ünlü mimar Selim Yuhay evlendi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Abbas kamil 2 yıl önce

Bu yaştan sonra seni alacak erkek ne bileyim

Babelisk 2 yıl önce

Hoooppala Günaydın Ankara eski köye yeni adet seninle evlenecek adam eğer senin soyadını alacaksa o adama ben adam demem çünkü o adam kendini sana satmıştır. İnsanları bu kendini ünlü sanan ünsüzler yanlış yönlendirip kafalarının karışmasına neden oluyorlar. Ünlü dediğin yaşamıyla hareketleriyle duruşuyla insanlara örnek teşkil eden kimselerdir benim gözümde. Devletin bir kanunu nizamı var herkes buna uymak zorundadır. Yoksa mevzu soyadını almak değil.