Sanatçı Ferdi Tayfur ‘İstinat duvarı’ davasını kaybetti! Usta isim hakkında icra takibi

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile inşaat şirketi Aksu Grup arasındaki istinat duvarı davasında mahkeme kararını verdi. Ünlü sanatçı, davayı kaybetti. Tayfur şirkete 24 bin 900 lira ödeme yapacak.

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, 2017 yılının Ekim ve Kasım aylarında Sarıyer'de bulunan villasının eski istinat duvarının yenilenmesi amacıyla bir inşaat şirketiyle anlaşmıştı. Ancak taraflar arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası inşaat şirketi işi bırakmıştı. Bu olay üzerineyse yalnızca istinat duvarının kesim işlemini yapması gereken Aksu Grup adlı şirket işin tamamını bitirmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre; şirket, 21 metre uzunluktaki kesim ve yeni inşa işlemleri için 55 bin TL harcandığını ve sanatçının kendilerine 30, işi bırakan şirketeyse 10 bin TL ödeme yaptığını iddia etti.

ferdi tayfur

ferdi tayfur

FERDİ TAYFUR DAVAYI KAYBETTİ

Aksu Grup yüzde 18 KDV'yle beraber toplamda 64 bin 900 liralık bir ödeme talebinde bulundu. Fakat Ferdi Tayfur yapımın üzerinden 5 ay geçmesine rağmen 24 bin 900 liralık ödemeyi gerçekleştirmedi. Bunun üzerine icra takibi başlatıldı.

Tayfur icra takibini durdurdu ancak Aksu Grup, avukatı aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurup itirazın iptalini ve icra inkâr tazminatının hükmedilmesini istedi.

Mahkeme, davanın kabulüne karar verdi ve Ferdi Tayfur'un toplamda 24 bin 900 lira ödeme yapmasına hükmetti.

Rafet El Roman mahkemelik oldu! 20 bin Euro ödemesine hükmedildi

İLİŞKİLİ HABER

Rafet El Roman mahkemelik oldu! 20 bin Euro ödemesine hükmedildi
Fahriye Evcen dalgalı saçlarını paylaştı!Fahriye Evcen mi Pelin Akil mi?Görenler ayırt edemedi

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen dalgalı saçlarını paylaştı!Fahriye Evcen mi Pelin Akil mi?Görenler ayırt edemedi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0