Yusuf İslam'dan dikkat çeken Ayasofya Camii mesajı! "Bu Ramazan Ayasofya'ya..."

Ayasofya-i Kebir Camii Şerif'te 88 yıl aradan sonra ilk Ramazan'ın yaşandığı manevi coşkuyu hissetmek için Ayasofya'yı ziyaret eden dünyaca ünlü söz yazarı ve müzisyen Yusuf İslam (Cat Stevens) sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Ayasofya-i Kebir Camii Şerif'te 88 yıl aradan sonra ilk Ramazan'ın yaşandığı manevi iklime dünyaca ünlü söz yazarı ve müzisyen Yusuf İslam (Cat Stevens) da katıldı.

Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden ve sosyal medyadan bu yönde paylaşımlar yapan İslam, Ayasofya-i Kebir Camii Şerif konusunda da önemli bir mesaj paylaştı. İslam bu Ramazan'da 2 yıl önce yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii'ni ziyaret etti.

yusuf islam

yusuf islam

İslam'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Hala güçlü bir şekilde parıldayan manevi bir ışıkla tarihi ayıran duvarların arasından bir bakış...

Hala güçlü bir şekilde parıldayan manevi bir ışıkla tarihi ayıran duvarların arasından bir bakış..."

Oyuncu Merve Boluğur'dan evlilik açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Merve Boluğur'dan evlilik açıklaması!
Flash TV'nin yayını kapatılmıştı! Şaşırtan değişiklik...

İLİŞKİLİ HABER

Flash TV'nin yayını kapatılmıştı! Şaşırtan değişiklik...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0