Teşkilat dizisinde beklenen sahne geldi! Ana karakterlerden biri veda ediyor

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta seyirciyi şoke edecek bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. İşte tüm detaylar ve olayın perde arkası…

F5Haber'de yer alan habere göre; İki sezondur TRT1 ekranlarında fırtınalar estiren Teşkilat dizisi yeni bölüm daha yayınlanmadan herkes sır dolu sahneleri şimdiden öğrendi bile. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi usta isimlerin başrol oynadığı Teşkilat dizisinde gerçekler tam 43 bölüm sonraya ortaya çıktı.

Pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam eden Teşkilat dizisinde adeta yer yerinden oynayacak. Aslında bu gerçek çok önceden ortaya çıkmış hatta Teşkilat dizisindeki detayları sizlerle paylaşmıştık. Ancak bu sefer o sahneler açık açık gösterildi. Şimdi gelin Teşkilat dizisindeki fırtınalar koparacak o detaylara ve yaşanacak ayrılığın detayına bir daha göz atalım. 

TeşkilatİLİŞKİLİ HABERTeşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan hayranlarını korkutan paylaşım!

Teşkilat dizisinin ilk bölümünden bu yana Ceren karakteri ailesinin katilini aramaya devam ediyordu. Bu durum karşısında Türklere ihanetleri ile ön plana çıkan Ceren gerçeği sonunda öğrendi.

Yıldırım karakteri daha önce Ceren’e ailesinin katilinin Halit Başkan olduğunu söylemiş ve Ceren içindeki kin ve öfkeyle birlikte harekete geçmişti. Ceren ailesinin intikamını almak için planlar yapmış ancak Teşkilat ekibinin eline düşmüştü.

Şimdi ise Teşkilat dizisinin 43. bölümünde Ceren babasının Halit Başkan olduğunu öğreniyor. Ceren ve Halit Başkan’ın karşı karşıya geldiği sahnede Ceren, ‘Ben geldim baba’ diyor. Elinde bomba olduğu görünen o sahnelerin sonrasında neler olacağı merak konusu haline geldi. 

Gösterilen bu sahneler şimdiden büyük yankı uyandırırken arka planda ise bir ayrılık olduğu iddia edildi.

Hainlikleri bitmek bilmeyen Yıldırım karakteri yani Gürkan Uygun Teşkilat dizisinin ilerleyen bölümlerinde kadroya veda edecek.

Timuçin Esen müjdeli haberi verdi! Kenan İmirzalıoğlu reddedince...

İLİŞKİLİ HABER

Timuçin Esen müjdeli haberi verdi! Kenan İmirzalıoğlu reddedince...
7 tır malzemeyle Türkiye'ye geldiler!

İLİŞKİLİ HABER

7 tır malzemeyle Türkiye'ye geldiler!
Aslı Enver'in annesini görenler inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'in annesini görenler inanamadı!

BİR YORUM YAPIN 1

Dr. Ozan 2 yıl önce

Gerçekten diziyle alakalı şimdiye kadar verilmiş en büyük tüyo olsa gerek. İlerleyen bölümlerde Yıldırım diziye veda edecekmiş. Muhtemelen öldürülecek çok ilginç. Ben hep şöyle düşünmüştüm Yıldırım bütün teşkilatı öldürecek ve teşkilatta kapısına kilit vurup kapı girişine "Artık Faaliyetlerimizi Durdurduk" diye yazı asacaklar diye düşünmüştüm ama yanılmışım:)