23 Nisan için Nil Karaibrahimgil'den hologramlı konser!

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na özel bir konser düzenleyeceğinin heyecanını taşıdığını söyledi. Ünlü şarkıcı Karaibrahimgil, konserini geri kalan çocuklara hologramlı olarak gerçekleştireceğini bildirdi.

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, çıkardığı beste ve şarkılarıyla gündemden hiç düşmezken, zamana meydan okuyan yüzü ve sergilediği başarılı annelik örnekleriyle dikkatleri üzerine çekmeye tam gaza devam ediyor.

nil karaibrahimgil

nil karaibrahimgil

DÜNYADAKİ TÜM ÇOCUKLAR SAHNEDE OLACAK

Ünlü şarkıcı KaraibrahimgilTürkiye’nin ilk 5G stadyum konserine katılacağı belirtildi. Ünlü şarkıcının Beşiktaş İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park'taki sahneye bağlanacağı ve hologram olarak görüneceği konserde, Türkiye dahil toplam 10 ülkeden çocukların da hologramlarıyla sahnede yer alacağını açıkladı.

nil karaibrahimgil

nil karaibrahimgil

Toplam beş şarkı söyleyeceğini açıklayan güzel şarkıcı, konsere bağlanan çocukların yöresel kıyafetleriyle dans ve şarkılarına eşlik edeceğini ifade etti.

nil karaibrahimgil

nil karaibrahimgil

"BENZERSİZ BİR DENEYİM OLACAK!"

Bu konserden ve dijital dünyanın böyle güzel kullanılmasından mutluluk duyan Karaibrahimgil, "Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı çok özel bir konserle dünya çocuklarıyla birlikte kutlayacağız. Aramızda mesafeler olsa da teknoloji sayesinde dünyanın farklı ülkelerinden çocuklarla aynı sahnede buluşacak olmak heyecan verici. Hepimiz için benzersiz bir deneyim olacağına inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün kızı Mercan ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'ün kızı Mercan ilk kez görüntülendi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0