Usta oyuncu Oktay Kaynarca'dan alkışlanacak açıklama!

EDHO'da canlandırdığı karakterle hafızalara yer edinen Oktay Kaynarca bir davet çıkışında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Müge Boz ile eşi Caner Erdenizli, Suzan Kardeş gibi sanat dünyasının tanınmış isimleri, önceki gün Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen davete katıldı. Kaynarca, davette yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bayburt'ta düzenlenen bir etkinliğe katıldım. Çok güzel bir geziydi, iki gün kaldık. Çok güzel anılarımız oldu. Orayı görmüş olmak benim için büyük şanstı. Orada Uzay Müzesi diye bir yer olduğunu bilmiyordum. Ülkenin her yeri görülesi, çok muhteşem ve güzel. Oradan Erzurum'a geçtik, çok güzel yerler gördük. Bilet alıp koştura koştura yurt dışına çıkmak yerine ülkenin değerlerini, tarihi eserlerini, güzelliklerini görmek gerekiyor" dedi.

Geçtiğimiz hafta yeni yaşını kutladığını söyleyen Müge Boz ise, "Aile arasında ufak bir sürpriz yaptılar. Caner özel günlere önem verir. Hediye seçimlerinde inanılmaz iyidir. O yüzden hep 'Bana o kadar iyi bir hediye seçti ki ben ona şimdi ne seçeceğim' diyorum. Bu konuda bayağı iyi" dedi. Caner Erdeniz, hediye olarak yurt dışında Coldplay grubunun konserine bilet aldığını söyledi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0