Şarkıcı Rümeysa'nın acı dolu hikayesi yürekleri yaktı! Düğüne 9 gün kala helikopter düşünce...

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden şarkıcı Rümeysa'nın hüzünlü hikayesi hayranlarını derinden etkiledi. 2011 yılında eğitim uçuşu sırasında düşen helikopterde nişanlısı pilot komiser Murat Güçlü’yü kaybeden şarkıcı, "Uzunca bir zaman travma süreci yaşadım. Bu da bende daha sonradan kaybetme korkusu oluşturdu. " dedi.

"Yansın İstanbul", "Aşkın Mağdurları" ve "Dünya Telaşı" gibi parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Rümeysa'nın başarılı müzik kariyerinin arkasındaki hüzünlü hikayesi yürekleri parçaladı. 

Rümeysa

Rümeysa

Uzun yıllar önce Tire'de öğretmenlik yapan Rümeysa, kariyerini farklı bir noktaya taşımak istediği için müzik yarışmasına başvurmuş ancak performansı beğenilmesine rağmen jüri üyelerinin takımları dolu olduğu için yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Müziğe olan tutkusu ve yeteneğiyle Sezen Aksu'nun gözünden kaçmayan genç isim "Yansın İstanbul" parçasıyla büyük bir çıkış yakalayarak müzik dünyasına adım attı. 

Emin adımlarla kariyer yolculuğunda yürüyen ünlü şarkıcının özel yaşantısında yaşadığı acı bir olay ise hayranlarını hüzünlendirdi. 2011 yılında Tire'de öğretmenlik yaptığı günlerde Pilot komiser Murat Güçlü ile nişanlı olan ünlü şarkıcı düğününe günler kala aldığı acı bir haberle adeta yıkıldı. Güçlü'nün de içinde bulunduğu helikopter Beykoz'un Anadolu Kavağı açıklarında denize düşmüş ve ünlü şarkıcının nişanlısı yaşamını yitirmişti.

Şarkıcı Rümeysanın acı kaybı

Şarkıcı Rümeysanın acı kaybı

"NEFES ALIYORSAK UMUT VARDIR"

Cenaze töreninde gözyaşları içinde "Ne olur, beni de en yakın sürede yanına alması için dua edin" diye feryat eden Rümeysa o günleri şu sözlerle anlattı:

"Elbette doğum gibi ölüm de olağan yaşam sürecinin içinde. Ancak zamansız ölümler her insanı olduğu gibi beni de çok üzüyor. Bu nedenle insanları kaybetmekten korkarım. 2011 yılında İstanbul Boğazı'nda eğitim uçuşundayken düşen helikopterde pilot komiser nişanlım Murat Güçlü şehit oldu. Hem de düğünümüze 9 gün kala. Birkaç ay psikoloğa gittim o da sadece 'anlıyorum seni'den öteye geçemedi. Böyle olunca ben de bu acıya alışmam gerektiğini fark ettim ve tedaviyi bıraktım. Uzunca bir zaman travma süreci yaşadım. Bu da bende daha sonradan kaybetme korkusu oluşturdu. Bu yüzden kimseye bağlanamıyorum. Bağlanma problemim var. Her şeyle başa çıkabilmek gibi bir zorunluluğumuz olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla başa çıkabildiğimi de zannetmiyorum. Yaşıyoruz bir şekilde. Nefes alıyorsak umut vardır elbette diyorum. Aşık Veysel'in dediği gibi 'Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece..."

Rümeysa ve nişanlısı Murat Güçlü

Rümeysa ve nişanlısı Murat Güçlü

Kraliyetten ayrılan Japonya Prensesi Mako ücretsiz stajyer oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliyetten ayrılan Japonya Prensesi Mako ücretsiz stajyer oldu!
Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!

İLİŞKİLİ HABER

Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0