Hakan Ural Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftardan paylaştı: Reis ile iftar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı’nda verdiği iftar programında yer alan Hakan Ural, iftar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği kareleri paylaştı. Ural, paylaşımına "Sevmek ayıp mı yahu" açıklamasını düştü.

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Demet Akalın, Hülya Koçyiğit ve Bülent Ersoy gibi ünlü isimlerin katıldığı Dolmabahçe Sarayı’ndaki iftarda Hakan Ural da vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlediği iftar programında yer alan Hakan Ural iftar sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş karelerini yayınladı.

Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile pozlarını Instagram'dan paylaşarak duygularını ifade etti.

"REİS İLE İFTAR"

Zaman zaman gündemdeki olaylar hakkında yaptığı konuşmalarla gündeme gelen Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği kareleri şu açıklama ile paylaştı:

"Reis ile iftar... Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı Cumhurbaşkanımız @rterdogan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu?"

Ural'ın gönderisi sosyal medyada öne çıkan paylaşımlardan biri oldu ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Selahattin Paşalı ile Lara Tümer çifti evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Selahattin Paşalı ile Lara Tümer çifti evlendi!

BİR YORUM YAPIN 2

sakaryali 2 yıl önce

biz sanatcilarda yetistirmisiz senin gibi iyiki varsin

Toplam 2 beğeni

Selahattin UZUN 2 yıl önce

Hakan bey kardeşim;.. Sen vatan,evladı Osmanlı torunu,Yiğit bir aslansın...Proğramlarını izliyorum ve Seni seviyorum

Toplam 2 beğeni