İkinci kez anne olmaya hazırlanan Seda Bakan hamilelik sürecini anlattı!

İkinci kez anne olmaya hazırlanan oyuncu Seda Bakan daha öncesinde sosyal medya hesabından 'karnı burnunda' pozlar paylaşmıştı. Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıyan güzel oyuncu, basın mensuplarına hamilelik süreciyle ilgili bilgi verdi. İşte detaylar...

Leyla adında bir kızı olan Seda Bakan, 24 Mart'ta Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını açıklamıştı. Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, karnı burnunda pozlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu basın mensuplarına hamilelik süreciyle ilgili açıklamada bulundu.

Seda Bakan

Seda Bakan

Oyuncu Seda BakanİLİŞKİLİ HABEROyuncu Seda Bakan'dan müjdeli haber! İkinci çocuğuna hamile

4. AYI GERİDE BIRAKTI

Etiler'e bir mekanda arkadaşlarıyla uzun saatler boyuncu sohbet eden oyuncu Seda Bakan hamilelikte 4. ayını geride bıraktı. Sohbet sonrası mekandan çıkarken görüntülenen Bakan, basın mensuplarına acelesi olduğunu söyleyerek hızla aracına yönelirken hamilelik sürecinin güzel geçtiğini belirtmeyi ihmal etmedi. Daha sonra başarılı oyuncu "Başka zaman konuşuruz" diyerek aracına bindi.

NE OLMUŞTU?

36 yaşındaki ünlü oyuncu, paylaşımına; "Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır" notunu düşmüştü.

seda bakan

seda bakan

"AİLE ZAMANI"

Tüm bunları ardından hamileliğinin beşinci ayında olan Seda Bakan, karnı burnunda yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ailesiyle bir araya gelen güzel oyuncu, karışık renkli bluzuyla çekilen fotoğraflarını "Aile zamanı" diyerek paylaştı.

seda bakan ve kızı

seda bakan ve kızı

Büyüyen karnı dikkat çeken ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve 'Maşallah' yorumu geldi.

Burak Özçivit'ten heyecanlandıran paylaşım! Müzik hayatına mı giriyor?

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten heyecanlandıran paylaşım! Müzik hayatına mı giriyor?
Buse Terim yurtdışında imajını yeniledi! Görenler tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim yurtdışında imajını yeniledi! Görenler tanıyamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0