Usta sanatçı Şükriye Tutkun'dan Başkan Erdoğan'a duygu dolu sözler: Keşke babam olsa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın iftar yemeğine katılan usta sanatçı Şükriye Tutkun, yaşadığı duygu dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Dolmabahçe Saray'ında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen iftar yemeğine sanat camiasından birçok isim katıldı. Bunlar arasında usta şarkıcı Şükriye Tutkun'da vardı.

şükriye tutkun

şükriye tutkun

Tutkun yaşadığı duygusal anları sosyal medyadan "iftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen herkese güleryüzle evet diyen, esprili, hep gülümseyen Erdoğan keşke babam olsa boşuna dememişim. Büyük insan" sözleriyle dile getirdi.

şükriye tutkun

şükriye tutkun

Tutkun, Erdoğan ile konuşmalarından da bahsetti. Erdoğan'a babasının fotoğrafını gösterdiğini paylaşan Tutkun yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

"Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşa’lı Şöför Müslüm’ün kızıyım ben hatırlar mısınız, Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep' sonra fotoğrafını gösterdim, 'Bitirim adammış' dedi. Oysa ki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam."

şükriye tutkun

şükriye tutkun

BİR YORUM YAPIN 0