Görümcesini paylaşan Hadise'ye nişanlısı Mehmet Dinçerler’den cevap geldi!

Mehmet Dinçerler ile evlilik yolunda ilerleyen Hadise, son olarak müstakbel görümcesiyle paylaşım yaptı. Hadise'nin gündem olan paylaşımın ardından Mehmet Dinçerler'den yeni bir paylaşım geldi.

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı nişanlısı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hadise, sürpriz bir paylaşıma imza atarak müstakbel görümcesi ile fotoğraf paylaştı. Çok konuşulan paylaşımın ardından nişanlısı Mehmet Dinçerler de boş durmadı...

Hadise müstakbel görümcesiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı!İLİŞKİLİ HABERHadise müstakbel görümcesiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı!

Hadise ve görümcesinin paylaşımının ardından Mehmet Dinçerler de Instagram hesabından bu kareyi takipçileri ile paylaştı.

mehmet dinçerler ve hadise

mehmet dinçerler ve hadise

Kardeşinin doğum gününü kutlayan Dinçerler bu paylaşımına "Doğum günün kutlu olsun ruh ikizim" notunu düştü.

Rıza Kocaoğlu son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı...

İLİŞKİLİ HABER

Rıza Kocaoğlu son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 2 yıl önce

Bakın bakın,ne modern insanlar..!?