95 yaşındaki ünlü sanatçı İlham Gencer'den alkış toplayan oruç açıklaması: 70 yıldır...

Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer, Ramazan Ayı'nda dikkat çeken bir açıklama yaptı. 95 yaşındaki ünlü müzisyen "Formda ve zinde kalmamı oruç tutmaya borçluyum. 70 yıldır oruç tutuyorum" şeklinde konuştu.

"İlham Gencer'le Geleneksel Çay Saati" konseptiyle her hafta Pera Palas'ta sanat severlerle buluşan İlham Gencer, Ramazan Ayı'nda hayranlarından takdir toplayan açıklamalara imza attı. 

 İlham Gencer

İlham Gencer

"70 YILDIR ORUÇ TUTUYORUM"

"Bak Bir Varmış Bir Yokmuş", "Yalnız Tek Bir Gece" ve "Deniz Ne Kadar Güzel" gibi unutulmaz parçalara imza atan 95 yaşındaki ünlü müzisyen "Formda ve zinde kalmamı oruç tutmaya borçluyum. 70 yıldır oruç tutuyorum. Bundan çok istifade ettim. Ayrıca 50 yıldır her sabah Malazgirt Marşı eşliğinde spor yapıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Tuğçe Demirbilek'ten boşanan Danilo Zanna yeniden mi evleniyor?

İLİŞKİLİ HABER

Tuğçe Demirbilek'ten boşanan Danilo Zanna yeniden mi evleniyor?
Simge Fıstıkoğlu'nun çantasından çıkan şey herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Simge Fıstıkoğlu'nun çantasından çıkan şey herkesi şaşırttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

uğur 2 yıl önce

"Formda ve zinde kalmamı oruç tutmaya borçluyum. 70 yıldır oruç tutuyorum. Bundan çok istifade ettim.adam formda kalmak için oruç tuttum demiyor mask kardeş iyi oku iyi anla.

Şakacı 2 yıl önce

Her amelin başı niyet.

Vatandaş 2 yıl önce

Adamsın koca çınar.

,,,,,,,,,,,, 2 yıl önce

Eskiden insanlar inanclarını bile acıklamaya korkardı oligarşinin olduğu bu ülkede

MASK 2 yıl önce

Bunun neresi takdir edilir bilemiyorum. Adam Allah rızası için değil formda kalmak için tutmuş. Hani dese ki maneviyatın yanında sağlıklı ve formda kalmamı sağladı belki adam Allah rızası için tuttu ama medya böyle uygun gördü vsvs

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun