Demet Akalın'ın müzik yasağı çağrısına Süleyman Soylu'dan jet yanıt! Çalışmalar yapıyoruz

Şarkıcı Demet Akalın, Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programında bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geçtiğimiz yıl koronavirüs kapsamında hayata geçirilen saat gece 12'den sonraki canlı müzik yasağının kaldırılmasıyla ilgili ricada bulundu. Müzik yasağının kaldırılması çağrısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.

Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, pek çok sanatçı ve müzisyenle iftar programında bir araya geldi. Davete Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer ve Alişan gibi ünlü isimler katıldı.

demet akalın müzik yasağı

demet akalın müzik yasağı

Şarkıcı Demet Akalın, Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programında görüştüğü Başkan Erdoğan'dan geçtiğimiz yıl koronavirüs kapsamında hayata geçirilen saat gece 12'den sonraki canlı müzik yasağının kaldırılmasıyla ilgili tüm müzisyenler adına ricada bulunduğunu açıkladı.

SOYLU: MÜZİK YASAĞI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Akalın'ın müzik çağrısına beklenen cevap İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Bugün bir canlı yayına katılan Soylu, müzik yasağıyla ilgili "Pandeminin sonu gibi gözüküyor. Sağlık, Kültür ve Turizm, İçişleri Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortak çalışma yapıyoruz. Çalışmanın sonucunu kamuoyu ile paylaşacağız. Ses, desibel nasıl olacak? Teknik ekiplerimiz çalışıyor bize bir öneri getirecekler. Bu öneriyi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından Süleyman Soylu'nun açıklamasını paylaşan Demet Akalın, alkış emojisi koyarak teşekkür etti.

süleyman soylu

süleyman soylu

CENK EREN: MÜZİK YASAĞINI GÜNDEME GETİRDİLER Mİ ACABA?

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı Cenk Eren, "Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan değerli sanatçılarımız müzik yasağını gündeme getirdiler mi acaba? Bilgilendirirlerse bizleri, memnun oluruz." ifadelerini kullandı.

"TÜM MÜZİSYENLER ADINA RİCA ETTİM"

Davete katılan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu paylaşıma yanıt vererek, "Bilgilendireyim... Elbette... belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim." dedi.

demet akalın

demet akalın

"HATTA KENDİSİ KÜLTÜR BAKANIMIZI YANINA ÇAĞIRDI"

Açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u yanına çağırdığını ifade eden Akalın, "Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının sözünü aldım… Bekleyeceğiz, saygılar Cenk Bey" dedi.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Samed 2 yıl önce

Ünlüler sinema meselesini iletsin gününe çözülsün, şimdi de bu ülkede hep çalışma yapılıp bi türlü sonuçlanmayan 3600, eyt NAFAKA cozulmesin

tepki 2 yıl önce

kimse kimseyi rahatsi etme hakki yok cocuklar uyacak insanlar ise gidecek bunlar sabaha kadar alem yapacak kafa cekecek diye uygulama olmaz avrupa gibi yaparsin kapali alan olur ise orda istedigi kadar bagirsin sokak da yada sehir icin de esek gibi bagirma hakki yok gecenin yarisi konser verecek gunduz cikar yada aksam gece konser olmaz yada sokak da dini sohbet kisaca hafta sonu 24 den sonra rahatsiz etme hakkini kimse veremez hafta icin de 23 den sonra bunlar para kazanacak diye insanlarin sagligi bozulacak degil

WWW 2 yıl önce

Birileri para kazanacak diye insanların huzurunu bozmayın.