Prens Harry ve Meghan Markle'a Barack Obama'nın eski koruması eşlik etti!

Gazi ve engelli bireyler için düzenlenen uluslararası spor müsabakası Invictus Games için Hollanda'ya giden Prens Harry ve eşi Meghan Markle'a Barack Obama’nın eski korumasının da bulunduğu 5 kişilik güvenlik ekibi eşlik etti.

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak Amerika'ya taşınan Prens Harry ve Meghan Markle, uzun bir aranın ardından ilk defa uluslararası bir etkinliğe katıldı. Gazi, yaralı ve engelli bireylerin farklı spor dallarında yarıştığı Invictus Games’e katılan dünyaca ünlü çifte Barack Obama'nın eski güvenlik görevlisi eşlik etti.

Prens Harry ve Meghan Markle

Prens Harry ve Meghan Markle

Hollanda’da gerçekleşen etkinlikte 'VVIP’ statüsüne (çok çok önemli kişi) sahip olan çifte Eski Amerika Başkanları George Bush ve Barack Obama’nın geçmişte korumalığını yapan Christopher Sanchez'in yanı sıra 4 kişi daha hizmette bulundu.

 

Sanchez, Amerika Gizli Görev ekibinde yer alarak Beyaz Saray’da beş sene koruma görevini üstlenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Resul Aydemir arasındaki diyalog güldürdü: Raptiye rap rap

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Resul Aydemir arasındaki diyalog güldürdü: Raptiye rap rap
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0