Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan linç tayfasına tokat gibi videolu cevap!

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında Barbaroslar dizisindeki Derviş karakteriyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz gün Başkan Erdoğan'ın davetiyle Dolmabahçe Sarayı'ındaki iftar yemeğine katıldı. Sosyal medyada linç tayfasının başlattığı hakaret dolu yorumlara ise daha önce çektiği bir video ile cevap verdi. Usta sanatçının paylaşımı viral oldu.

60 yaşındaki Bahadır Yenişehirlioğlu, kendisine "Yalaka ve bu kim diyenlere" sosyal medyadan yanıt verdi. İlk olarak Sevda Kuşun Kanadındadır dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Yenişehirlioğlu, avukat ve yazarlık kariyerinden sonra bir yeteneğini daha ortaya çıkardı.

başkan erdoğan ve bahadır yenişehirlioğlu

başkan erdoğan ve bahadır yenişehirlioğlu

Sergilediği başarılı performansı ardından hafızalara kazınan Tahsin Paşa karakterini oynadı. Milyonların Tahsin Paşa'sı olan Yenişehirlioğlu geçtiğimiz gün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar yemeği davetine katıldı.

bahadır yenişehirlioğlu derviş karakteri

bahadır yenişehirlioğlu derviş karakteri

O anlarda çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak Hünkarım notunu yazmıştı. Ancak sosyal medyadan ağza alınmayacak hakaretlere maruz kaldı. Yenişehirlioğlu ise linç tayfasına kendi erkanına uygun bir şekilde cevap verdi. Usta sanatçının paylaşımına beğeni yağdı. Sözlerindeki manalar ise hayranları tarafından taktir edildi. 

İŞTE O VİDEO:

Marvel'in efsane kahramanı Thor: Love And Thunder'ın ilk fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Marvel'in efsane kahramanı Thor: Love And Thunder'ın ilk fragmanı yayınlandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Osman 2 yıl önce

Hocam o ciğeri beş para etmezlere cevap vermeye değmez. Bir köpeğe havladığında hoşt denir ama, sana hakaret edenler ona bile layık değillerdir...

Toplam 1 beğeni

Koray 2 yıl önce

süper olmus ....sana hakaret eden bir kere insan olamaz ..müslümanligi birakiyorum ..benim gözümde insan degil ...

Toplam 10 beğeni