Komedyen Ata Demirer'in güvercinlerle imtihanı güldürdü!

Ünlü komedyen Ata Demirer'in terasta güvercin beslediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü komedyen Kuşçu taklidiyle güvercinleri terasa konmaya ikna etmeye çalıştı. Demirer, bu sırada güvercinlere pisi pisi deyince olanlar oldu...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü komedyen Ata Demirer, son dönemde verdiği kilolarla gündeme geliyor. 140 kiloyken 50 kilo vererek 90 kiloya kadar düşen Ata Demirer, önceki gün güvercinleri beslediği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Demirer kuşçu taklidiyle güvercinleri beslerken ki imtihanı takipçilerini güldürdü.

Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı Demirer'in bu videosunu yorum yağmuruna tuttu. Geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı taklidiyle de sosyal medyada olay olan komedyenin bu paylaşımı yaklaşık 48 bin beğeni aldı. 

Romantik komedi filmlerinin yıldızı Julia Roberts'tan 20 yıl sonra gelen itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Romantik komedi filmlerinin yıldızı Julia Roberts'tan 20 yıl sonra gelen itiraf!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0