Serenay Sarıkaya'nın gözlem altındaki sapığına hapis şoku!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, otomobiline saldırarak evine girmeye çalışan kişi hakkında şikayette bulunmuştu. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Ağır küfürler ve tehditler savurarak otomobiline saldıran Tayfur Demirtaş hakkında 'tehdit' ve 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçlarından 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz 20 Ocak günü şoförüyle Etiler'deki evine girerken kendisini takıntı haline getiren hayranı 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş tarafından ağır küfürler ve tehditlere maruz kalarak saldırıya uğradı.

serenay sarıkaya

serenay sarıkaya

Ünlü oyuncu Sarıkaya, şikayette bulunmuş ve şikayet sonrası soruşturma başlatılmıştı. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınan saldırgan için 'tehdit' ve 'kişilerin huzur ve sükunetini bozma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

serenay sarıkaya

serenay sarıkaya

Oyuncunun şikayeti sonrası olayla ilgili başlatılan soruşturmada saldırgan Tayfur Demirtaş, Serenay Sarıkaya ile ruh eşi olduklarını belirterek, "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Onun giymiş olduğu elbiselerin aynısı bende de var. Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim'' diyerek ünlü oyuncuya saplantılı olduğunu ifade etti.

serenay sarıkaya

serenay sarıkaya

DANIŞMANLIK OFİSİNİ DE BASMIŞ

Saldırgan Tayfun Demirtaş'ın geçtiğimiz yıl ekim ayında, Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlünün danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş’taki ofisini bastığı ortaya çıktı. 

serenay sarıkaya

serenay sarıkaya

GÖZLEM ALTINDAYDI

İfadesinin alınması ardından saldırgan Tayfur Demirtaş, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilerek, gözlem altına alınmasına karar verildi. Serenay Sarıkaya, kendisine ağır küfürler ve tehditler savurarak otomobiline saldırdığı için ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderilen Tayfur Demirtaş hakkında bir de 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

serenay sarıkaya

serenay sarıkaya

GERÇEK DÜNYADAN KOPMUŞ

24 Ocak'ta 3 hafta boyunca gözlem altına alınması istenen Demirtaş için mahkeme talebi sonrası 2 ay daha gözlem kararı verildi. Hastane tarafından yapılan gözlem sonrası Demirtaş'ın organik olmayan psikotik bozukluk sorunu olduğu ve ünlü oyuncuya karşı işlediği suçlar sırasında atipik psikoz yani gerçek dünyadan bağını koparmış ve gerçekliği kavrayamayacak durumda olduğuna dair rapor tutuldu. Raporda, Demirtaş'ın cezai ehliyeti olmadığını kaydedildi.

En kolay incir uyutması tatlısı nasıl yapılır? İncir uyutmasının püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

En kolay incir uyutması tatlısı nasıl yapılır? İncir uyutmasının püf noktaları

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0